Festivaluri si concerte in 2020

15 mai 2020, 13:00

Desi o parte din festivaluri si concerte din Romania au fost anulate in contextul pandemiei de coronavirus, mai jos am pregatiti o lista cu cele care pentru moment nu au suferit modificari in program si vor avea loc.


Untold 2020

Pentru a ajunge in cele mai bune conditii va puteti desplasa cu propriul autovehicul sau cu trenul fiecare avand avantaje si dezavantaje. Asigura-te ca inainte de a pleca la drum cunosti ruta auto de urmat, durata calatoriei si distanta rutiera.

Saga Festival - 5-7 iunie

Faimosii DJ olandezi Tiesto si Sam Feldt, DJ norvegian Alan Walker si DJ englez Sigala vor concerta in cadrul festivalului, care urmeaza sa aiba loc in Parcul Izvor al orasului. Evenimentul include, de asemenea, artisti precum Divulgarea, Don Diablo, setul DJ Faithless, Marshmello si Meduza..

Neversea - 2-5 iulie

Festivalul are loc pe litoralul romanesc si biletele sunt deja puse la vanzare. Este unul dintre cele mai mari festivaluri care se tin anual in Romania

Electric Castle - 15-19 iulie

Douazeci si unu de pionieri ai muzicii: The Neighborhood si multi altii vor concerta la editia 2020 a Electric Castle, festivalul de muzica desfasurat pe domeniul Castelului Banffy, in apropiere de Cluj-Napoca, in vestul Romaniei. De asemenea, la eveniment vor participa Fisher, Zhu, Floating Points Live, Rezz, Tycho, Amon Tobin, Alec Benjamin, Purple Disco Machine, Camo & Krooked, High Contrast, Urbandawn, Mc Dynamite si Meute.

Concertul lui Celine Dion - 29 iulie

Celebra cantareata canadiana Celine Dion va concerta pentru prima data in Romania in 2020. Concertul de la Bucuresti va face parte din turneul mondial care promoveaza cel mai recent album al sau, Courage.

Untold - 30 iulie - 2 august

Biletele pentru acest mare festival organizat la Cluj se vand foarte repede la fiecare editie, asa cum s-a intamplat si anul acesta. Cu siguranta este cela mi asteptat festival de muzica din Romania, anual vin peste 30.000 de straini dornici de distractie.

Fall in Love - 4-6 septembrie

Festivalul se desfasoara pe domeniul Mogosoaia, la 18 kilometri distanta de Bucuresti. Biletele pentru editia 2020 sunt deja la vanzare.

Concertul lui David Garrett - 21, 23 octombrie

Violonistul David Garrett va reveni in Romania anul acesta pentru doua spectacole, la Bucuresti si la Cluj. Cele doua concerte fac parte din turneul mondial Live Illlimited al artistului, care sarbatoreste zece ani de concerte crossover. In Bucuresti, concertul va avea loc pe 21 octombrie la Sala Palatului. In Cluj-Napoca, va avea loc pe 23 octombrie, pe BT Arena.

SoNoRo - octombrie / noiembrie

Festivalul de muzica de camera desfasoara editii in Bucuresti si in mai multe orase din tara, aducand o gama de muzicieni internationali si ansambluri pentru concerte tematice, sustinute in diverse locatii traditionale din tara noastra.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Azi vrei sa demonstrezi ca iti pasa de familia ta si de aceea vei interactiona cu ei mai mult decat o faci de obicei. Te-ai gandit sa le faci si niste cadouri?

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai vechi dictionar cunoscut dateaza din anul 600 i.Ch. Gasit in Mesopotamia, el e scris in akadiana, limba folosita de asirieni si de babilonieni.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Baciul isi paste oile pe culmea muntelui. Se apropie un turist.
- Buna ziua, baciule. Frumoase oi ai.
- Mda, frumoase. Alea albe.
- Da' alea negre?
- Pai... s'alea negre.
- Dar lapte dau?
- Dau, cum sa nu dea. Alea albe.
- Da' alea negre?
- Pai... s'alea negre.
- Dar miei fac?
- Faaac. Miei multi si sanatosi. Alea albe.
- Da' alea negre?
- Pai... s'alea negre.
- Dar ceva lina scoti de pe ele?
- Lina? Dau muuulta lina. Alea albe.
- Da' alea negre?
- Pai... s'alea negre.
- Baciule, de ce spui mereu "alea albe"? Ce-au oile albe deosebit?
- Pai... alea albe sint ale mele.
- Da' alea negre?
- Pai... s'alea negre.

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro