Familia mea de animale, in premiera din 14 mai, zilnic la JimJam

14 mai 2012, 13:15

JimJam, canalul TV dedicat prescolarilor, ii invita pe micutii telespectatori sa exploreze regnul animal, cu ajutorul seriei difuzate in premiera - Familia mea de animale, zilnic, din 14 mai. Emisiunea prezinta, prin perspectiva unui copil, o zi obisnuita din viata unui animalut si a familiei sale. Folosind imagini reale, seria le arata micutilor cum traiesc, vaneaza, dorm sau cum se joaca animale, precum: tigrii, cimpanzeii, delfinii, broscutele si multe altele.
Familia mea de animaleCopiii sunt captivati de felul in care familiile de animale traiesc in salbaticie. Scopul acestei emisiuni este acela de a-i invata pe cei mici importanta familiei prin intermediul jocurilor si a distractiei.
Familia mea de animaleIn primul episod vom face cunostinta cu puiul de girafa. Vom invata totul despre habitatul sau, cu ce se hraneste, cum se deplaseaza si de ce doarme doar doua ore in fiecare noapte. Apoi vom face cunostiinta cu puiul de delfin, care inoata alaturi de familia sa, se joaca cu mancarea si face tot felul de giumbuslucuri in apa. Puiului de zebra ii place sa alerge prin savana cat e ziua de lunga si sa mestece iarba, ocazie cu care micutii telespectatori vor afla lucruri interesante despre aspectul lor dungat, care are rolul de a-i camufla de pradatori.
Familia mea de animalePe masura ce seria continua, natura cu frumusetile ei vor sta in centrul atentiei, pastrandu-le interesul pentru mediul inconjurator si animalele salbatice.
Familia mea de animaleAnimalele pot reprezenta punctele cheie in dezvoltarea capacitatilor de comunicare a unui copil si in responsabilizarea lui. Nu in ultimul rand, copiii vor avea ocazia sa asimileze notiuni despre arta si matematica. Vor numara petele de pe blanita animalutele lor preferate, vor invata despre forme si culori si li se vor explica notiunile de greutate si viteza.
Familia mea de animaleProductie realizata in Cehia si achizitionata de la Big Media, Familia mea de animale urmareste sa le insufle celor mici valorile vietii intr-un mod cat mai placut si amuzant.

“Copiii sunt fascinati de viata salbatica si de tot ce ii inconjoara, asa incat aceasta noua achizitie nu face decat sa marcheze o noua directie a canalului JimJam. Familia mea de animale ii va capta pe micuti prin explorarea frumusetilor lumii salbatice si se va transforma intr-o incursiune magica in lumea animalelor si a mediului inconjurator”, afirma Kathy Fairbairn, Director de Programe JimJam.


Familia mea de animale - in fiecare zi din 14 mai, de la orele 10:00, 11:35 si 18:15.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Este o zi romantica pentru tine. Vei face tot posibilul ca ca acest moment sa fie perfect.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anul 1640 d. Hr. Fermat formuleaza "mica teorema" a numerelor: "Daca p este un numar prim, atunci orice numar intreg a numarul a p - a se divide cu p".

› vrei mai mult

Bancul zilei

un arab intr-un tren de americani zice:
-toata lumea,toata lumea sare acum cu mine

› vrei mai mult