Dichisar de Martisor va fi de 2X mai mare! Afla unde

6 februarie 2018, 14:45

 #Dichisar de Martisor devine oficial cel mai mare targ de handmade si design din Bucuresti! Pe 24-25 Februarie ne vedem cu 90 dintre cei mai talentati creatori romani, pregatiti cu mii de cadour de 8 Martie si Martisor. De la 10:00 la 20:00, in spatiul extins al Impact Hub Bucuresti din Timpuri Noi, dublu fata de pana acum.

 Dichisar de Martisor

_______________________

 

Detalii pe Facebook. Click, join, share!

https://www.facebook.com/events/110699789720906/

________________________

 

2017 a fost un an important pentru #Dichisar. S-a sarbatorit a 10-a editie, s-a organizat primul #Dichisar in Cluj, evenimentul a crescut mai repede ca oricand pana acum. Iata ca 2018 incepe tot cu o veste mare pentru echipa din spatele proiectului: editia de Martisor va fi de 2X mai mare, #Dichisar devenind oficial cel mai mare targ de design & handmade din Bucuresti!

 
Dichisar de Martisor 2018
 

Pentru vizitatori, aceasta schimbare se traduce in de 2X mai multe motive sa cumparam numai cadouri handmade pentru 8 Martie si Martisor

 

2X DESIGNERI - 90 de expozanti pregatesc colectiile noi de primavara

 

2X DIVERSITATE - Haine, bijuterii, genti, pantofi, jucarii, decoratiuni-le vei gasi pe toate

 

2X NOUTatI - Fiti pregatiti sa va descoperiti mult mai multi noi designeri preferati!

 

2X PREMII LA TOMBOLa - Deci 2X sanse de castig. Nu uitati sa participati!

 

2X FUN - Mai multe povesti, mai mult rasfat, mai muti prieteni noi

________________________

 

Detalii pe Facebook. Hai Martisor!

https://www.facebook.com/events/110699789720906/

________________________

 

Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle.

 

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din România. Cu 200 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sã cumpere produse unicat, lucrate manual. In 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca ambasador al handmade-ului autohton.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Unii pesti prezinta o particularitate remarcabila, aceea de a produce puternice descarcari electrice, care paralizeaza sau ucid prada, ori eventual pe atacatorii mai puternici. Este vorba de pestele-torpila, somnul-electric si tiparul-electric. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

-tati , tu ai pedepsi pe cineva care nu a facut nimic?
- sigur ca nu! de ce?
-pai , un profesor m-a pedepsit pt ca nu mi-am facut tema!!

› vrei mai mult