Darth Vader isi face aparitia intr-o editie speciala a filmului "Razboiul Stelelor Rebelii: Scanteia Rebeliunii" luni, 1 decembrie, la Disney Channel

27 noiembrie 2014, 17:45

Filmul animat „Razboiul Stelelor Rebelii: Scânteia Rebeliunii” revine cu o editie extinsa, ce include o scena cu Darth Vader, luni, 1 decembrie, de la ora 16:15, la Disney Channel. „Ne-am dorit sa le oferim telespectatorilor o incursiune în lumea Inquizitorului si am inclus un pasaj cu Darth Vader”, a declarat Dave Filoni, Producator Executiv.

Peste 6,5 milioane de telespectatori au vizionat premiera filmului „Razboiul Stelelor Rebelii: Scânteia Rebeliunii”, la Disney Channel si Disney XD, la nivel global, în SUA, Canada si 16 tari din EMEA.
Darth Vader isi face aparitia intr-o editie speciala a filmului "Razboiul Stelelor Rebelii: Scanteia Rebeliunii" luni, 1 decembrie, la Disney ChannelPovestea serialului „Razboiul Stelelor Rebelii” este plasata între evenimentele din Episoadele III si IV din Razboiul Stelelor, si se desfasoara într-o era întunecata în care maleficul Imperiu Galactic î?i întareste controlul asupra galaxiei. Fortele Imperiului au ocupat o planeta îndepartata si distrug vietile oamenilor de acolo. Echipajul divers, dar istet de pe nava Strigoi – format din cowboy-ul Jedi Kanan, pilotul Hera, adolescentul crescut pe strada, Ezra, musculosul Zeb, razboinica Sabine si vechiul droid Chopper – sunt printre putinii care au curajul sa se ridice împotriva imperiului. În sezonul 1, ei ameninta noii raufacatori, se confrunta cu diferiti adversari, pornesc în aventuri palpitante si devin astfel eroi care au puterea sa aprinda scânteia rebeliunii.

"Razboiul Stelelor Rebelii" este creat de Dave Filoni (Razboiul Stelelor: Atacul Clonelor), Simon Kinberg (X-Men: Days of Future Past, Sherlock Holmes) si Carrie Beck. Atât Filoni si Kinberg, cât si Greg Weisman (Gargoyles) sunt producatori executivi ai programului realizat de Lucasfilm Animation.

Printre actorii români care dubleaza voicele personajelor din serial se numara Vlad Trifas alias Kanan, Anca Iliese alias Hera, Catalin Babliuc alias Zeb, Ana Udroiu alias Sabine, Tudor Dobrescu alias Ezra ?i Ionu? Grama alias Inquisitorul.



Sursa: piete incluse în raport: SUA,10/3/14. Weekendul premierei în EMEA: Franta, Italia, Germania, Spania, Regatul Unit, Danemarca, Suedia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Belgia, România, Ungaria, Republica Ceha. Canada, 10/3/14 (* Family Channel).

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Au fost descoperiti pe Pamant mai mult de 2.000 de meteoriti. Unul dintre cele mai cunoscute cratere formate de un meteorit cazut pe Pamant este cel din Arizona, USA. Are 1.280 m diametru si 180 m adancime. El s-a format cu cateva sute de mii de ani in urma, cand un meteorit de 250.000 de tone si cu un diametru de 70 m a lovit Pamantul cu o viteza in jur de 60.000 km/h.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Vine Ion acasa de la oras si zice catre Maria, hotarit:
- Marie, stinge lumina, trage perdelele si in pat iute.
- Ma Ioane, da' mai am de lucru.
- Dac-am zis, am zis!
Vede Maria ca n-are incotro, se conformeaza. Se pune si Ion in pat, trage plapuma peste ei si zice:
- No, acum Marie, sa-ti arat ce ceas cu fosfor mi-am cumparat.

› vrei mai mult