Dansatori din toata tara, uimiti-ne!

28 mai 2014, 16:18

Pe 7 si 8 iunie, in parcarea VITANTIS SHOPPING CENTER din Bucuresti, dansul vine la putere!

Va asteptam cu doua zile pline de ritmuri variate, de la folclorul popoarelor pana la dans contemporan, de la salsa pana la balet.
Contrapunct Dance Contest, editia a 2a, 2014!

Pe langa ritmurile variate de dans si distractia pe cinste din cadrul concursului Contrapunct Dance Contest 2014, Carrefour Vitantis https://www.facebook.com/CarrefourVit ofera bauturi racoritoare GRATUITE tuturor celor prezenti.

Vitantis Shopping Center https://www.facebook.com/VitantisBucuresti are pachetul complet pentru doua zile de maxima distractie. Deci… cine vrea sa se distreze pe 7 si 8 iunie?


Dansatori din toata tara, uimiti-ne!Profesionisti sau incepatori, indiferent de varsta, dar pasionati de dans, se vor intalni intr-un eveniment plin de culoare si energie.
Din juriu fac parte profesionisti ai dansului. Paul Gheorghe, coregraf si manager la Trouble Crew România, arbitru Hip Hop International, Monica Stratz, coregraf si prim solista la Teatrul de Opereta Ion Dacian, Felix Crainicu, coregraf, regizor.

Printre surprizele pregatite de organizatori, Eventix, Contrapunct si Vitantis Shopping Center, se numara petrecerea din seara de 7 iunie, unde publicul este invitat sa danseze alaturi de participantii la concurs.

Detalii, regulament si inscrieri pe www.contrapunct.ro si www.dance-contest.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Aspirina a fost descoperita in timpul unui experiment cu produse reciclabile.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un purice sarea pe un elefant, iar elefantul mergea.
Puricele:
-Doamne, ce tare mai tropai!

› vrei mai mult