Cum sa cumperi pantofii sport potriviti pentru copii

28 aprilie 2016, 17:14

Incaltamintea pentru copii trebuie sa fie mereu aleasa cu grija, caci trebuie sa fie de calitate, frumoasa si daca se poate sa aiba si un pret bun. Acest lucru este valabil si in cazul pantofilor sport pentru copii, dar si in cazul cizmelor, al ghetutelor si al copiilor.


Sfaturi de care sa tii cont cand alegi pantofii sport pentru copii


Trebuie acordata o atentie mai mare, cand este vorba de incaltamintea copiilor. Pantofii pe care ii alegeti pentru copii pot afecta starea generala de sanatate, daca sunt prea stramti sau daca sunt prea largi.


Pantofii afecteaza echilibrul si mersul, de aceea daca nu sunt corespunzatori, pot duce la probleme de sanatate pe tot parcursul vietii . Este bine sa alegi doua-trei firme de la care sa cumperi pantofi sport pentru copii, care sa fie de calitate. Poate fi vorba despre Nike, Adidas sau Puma, ceea ce conteaza este sa ii placa celui mic si sa se simta confortabil in aceste perechi de pantofi.

 

incaltaminte sport pentru copii

 

Sursa foto:Wikimedia.org


Nu cumpara pantofi mai mari


Poate te gandesti ca nu va trece mult timp si va trebui sa cumperi o alta pereche de pantofi sport pentru copii, de aceea te gandesti sa cumperi incaltaminte care sa fie cu un numar mai mare, ca sa tina mai mult timp. Afla ca nu este deloc indicat acest lucru, pentru ca poate sa fie afectat mersul celui mic. Pantofii trebuie sa fie intotdeauna marimea potrivita.


Mai ales cand un copil are 5-6 ani, este mai bine sa aiba o singura pereche de pantofi de calitate, decat mai multe perechi care sa nu indeplineasca toate standardele de calitate.


Este bine ca incaltamintea copilului sa fie cu sireturi, astfel incat sa fie bine fixata pe picior. O pereche de pantofi care sta bine prinsa pe picior nu va afecta mersul si nici nu va supune copilul la presiuni. Astfel, nu va fi afectata nici coloana vertebrala a micutului.


Talpa trebuie sa fie una usoara, flexibila si sa aiba o grosime rezonabila, nici prea joasa, dar nici foarte inalta, ca sa nu fie afectata talpa micutilor.


In ceea ce priveste materialul, este indicat sa alegeti aproape mereu pielea.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Romanii au inventat felicitarea (vederea). Cateva exemple au fost gasite in sapaturile arheologice langa zidul lui Adrian, in Anglia. Una a fost o invitatie la o zi de nastere, alta a fost o cerere pentru ca cineva din Roma sa trimita soldatilor mai multi ciorapi si lenjerie in Anglia!

› vrei mai mult

Bancul zilei

In Ardeal se striga vecinii de pe-un deal pe celalalt: - Maaa...vecinee!... - Care-i baiu maaa?... - Tu ce-ai dat la vaca ta cand o fost beteaga? - "Fotoghin" maaa!... Trece o saptamana... - Maaa...vecinee! - Ce-i baiu maaa...? - D-apoi ce-ai zis c-ai dat la vaca ta cand o fost beteaga? - "Fotoghin" maaa... - Pai da' vaca mea o murit mai!... - Si-a mea maaa...

› vrei mai mult