Cum alegem pantofii sport pentru copii

18 aprilie 2016, 16:23

O pereche de pantofi sport pentru copii trebuie sa fie comoda, atragatoare, dar si la un pret bun. Sunt cateva dintre calitatile pe care trebuie sa le intruneasca.

 

pantofi sport copii


Pantofi sport pentru copii, modele nenumarate


Pantofii sport de copii trebuie sa fie in primul rand siguri, sa le ofere posibilitatea sa alerge, sa se miste in voie, fara ca piciorul sa aiba de suferit. Trebuie sa fie comozi, iar copiii sa poata parcurge distante lungi pe jos, fara sa faca bataturi la picioare.


Tehnologii moderne de fabricare


Pantofii sport sunt mereu imbunatatiti, fabricati dupa cele mai noi tehnici in domeniu. Cauta pantofi cu talpa flexibila, care sa se indoaie usor, caci talpa copilului nu va avea de suferit.


Un alt aspect de care trebuie sa tii cont: talpa trebuie sa fie rezistenta, sa nu fie alunecoasa, caci micutii pot sa alunece foarte usor, iar apoi sa cada si sa se raneasca.


Evita incaltamintea sport de copii de tipul baschetilor, caci acestia pot ”fura” din mobilitatea gleznei.


Si materialul din care sunt facuti este bine sa fie de calitate, sa lase piciorul sa respire. De aceea, este important sa optezi pentru pantofi din piele si din panza.


Ai grija ca pantofii sport pentru copii sa nu fie prea stramti pe picior, sa lase un pic de spatiu, sa permita mobilitate piciorului. Tine cont ca partea din fata sa fie rotunda, nu ascutita, astfel incat degetele sa stea lejer. Acest sfat este valabil si in cazul incaltarilor pentru adulti, nu doar a celor pentru copii.


Cauta, de asemenea, perechi de incaltaminte cu talpa cusuta, nu lipita, pentru ca aceste modele rezista mai mult. Chiar daca vei da ceva mai multi bani, sa stii ca este o optiune buna, pentru ca aceste perechi vor avea o durata de viata mai mare. Este bine ca micutii sa aiba incaltaminte cu sireturi, pentru ca nu supune piciorul la sarcini in plus.


Perechile de pantofi pot fi cumparati de la magazinele de profil, dar si online, de pe unul dintre site-urile de specialitate. Nu trebuie decat sa plasezi comanda si produsul va fi livrat in cateva zile.


sursa foto: pixabay.com

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Planetele se rotesc in jurul Soarelui si in jurul axei proprii in sensul acelor ceasornicului. Venus este planeta care se invarteste in jurul axei proprii contrar acelor ceasornicului. Pe Venus Soarele rasare la vest si apune la est.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Naste leoaica un fiu de toata frumusetea.
Leul ii strange pe toti si le porunceste sa vina fiecare cu o bucata de carne pentru ala mic, iar daca vin cu legume, fructe sau alte tampenii o sa-i bata cu palma pe spate.
Vine lupu cu o halca de carne, bate laba cu leul si pleaca;
vine si ursu, vine si vulpea, toti cu niste carnitza.
Apare si iepurele cu un morcov
-Ba tampitule, ce ti-am zis io?Ia treci sa te bat cu palma pe spate.
Dupa ce-i da cateva, iepurele incepe sa rada. Leul ii da mai tare, da' iepurele rade si mai tare
-De ce razi ba?
-Ca vad ca vin aricii cu mere in gura.

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro