Croseteaza MAIArtistic cu Interaktiv University

20 august 2012, 16:39

Pe 25.08.2012, intre 10:00-13:00, in Learning House, sediul CROS, are loc MAIArtistic, un workshop organizat de Interaktiv University in cadrul caruia atat parintii, cat si copiii sunt invitati sa exprimenteze arta crosetatului alaturi de trainerul nostru absolut carismatic.
Croseteaza MAIArtistic cu Interaktiv UniversityWorkshop-ul se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care vor sa invete cum sa isi creeze singure propriile obiecte handmade. Mamele sunt incurajate sa vina alaturi de fetele lor pentru a descoperi o noua metoda de relaxare si petrecere a timpului cu cei dragi intr-o atmosfera de neuitat.

"MAIArtistic" va fi sustinut de Maia Munteanu, o adolescenta de 15 ani, care a invatat sa croseteze inca de la 5 ani, pasiunea punand stapanire pe timpul ei pe care il dedica acestui hobby.
Croseteaza MAIArtistic cu Interaktiv UniversityMaia relateaza: "Crosetatul e o traditie de familie. Strabunica mea a crosetat, bunica mea a crosetat, mama mea croseteaza si eu crosetez. Fireste, lucruri foarte diferite! In timp, tehnica crosetatului a evoluat si gama de obiecte pe care le putem realiza s-a largit.
Eu cred despre crosetat ca este o arta complexa cu o tehnica simpla: abajururi, draperii, covoare, perne, cuverturi, fete de masa, cosuri, esarfe, bluze, bijuterii, huse, palarii, genti, pulovere, saluri, poncho pot fi realizate cu o banala croseta si multa creativitate.”
Pretul biletului este de 30 RON.
Croseteaza MAIArtistic cu Interaktiv UniversityMai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere puteti afla de pe:
http://interaktiv-university.ro/atelier-de-crosetat-maiartistic
sau contactand-o pe silvia.ciochina@interaktiv-university.ro. ,0724.379.484.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anii 2000, in librariile din lume se gaseau peste 100 milioane de carti. Din pacate, 2 miliarde de oameni inca nu stiau sa citeasca.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un arab intr-un tren de americani zice:
-toata lumea,toata lumea sare acum cu mine

› vrei mai mult