Concert Cleopatra Stratan - Lansare album - Melodii pentru copii

18 mai 2012, 11:57

Sala Palatului | Vineri,  1 iunie | 19:00
 
Cleopatra Stratan, cea care nu cu mult timp in urma il astepta melancolica pe Ghita, acum va asteapta de ziua copilului, vineri, 1 iunie 2012, de la ora 19:00, la Sala Palatului, pentru lansarea celui mai nou album, intitulat “Melodii pentru copii”.
 
De 1 iunie, Cleopatra promite un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilariei, a inocentei, a jocului si  nu in ultimul rand, al muzicii. Micuta artista se va bucura sa aiba cat mai multi oaspeti care sa cante alaturi de ea melodiile fredonate cu drag, dar si sa ii incante cu noile sale piese. Toate intr-un decor minunat, vesel si colorat! Concert Cleopatra Stratan – Lansare album “Melodii pentru copii”Mai mult decat atat, la sfarsitul concertului Cleopatra va extrage castigatorul unui sejur pentru 2 persoane la Disneyland Paris care o va insoti pe artista si pe restul familiei Stratan pe taramul magic Disney, la inceputul lunii iulie.
In tragerea la sorti intra toti cei care au cumparat un bilet la concert si sunt prezenti la Sala Palatului in seara spectacolului. Mai multe detalii despre concurs aflati pe site-ul partenerului Alltur – www.alltur.ro.
 
Cleopatra Stratan a reusit sa intre de sase ori in Cartea Recordurilor si se mandreste cu propriul sau album lansat la varsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc timp de sase saptamani in topurile nationale, dar si cu trei premii MTV primite la o varsta atat de frageda. Un alt element important reprezinta si concertul sustinut la Sala Palatului, timp de doua ore, in fata unei sali pline pana la refuz. Cleopatra a primit, pentru vanzari record, doua discuri de aur si trei discuri de diamant, trofeu acordat in premiera in Romania.

Biletele pentru concertul Cleopatra Stratan de la Sala Palatului din 01 iunie 2012 se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, libraria Mihai Eminescu si online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.  Acestea variaza in functie de categorii: Categoria 1: 120 lei, Categoria 2 100 lei, Categoria 3: 70 lei si Categoria 4: 30 lei.
 
Parteneri media:
Kiss FM, Libertatea, Libertatea pentru femei, Avantaje, Baby, copilul.ro, clopotel.ro, bestmusic.ro, iconcert.ro, Hangout Magazine, infomusic.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Azi vei participa la o intalnire foarte importanta, alaturi de cateva persoane foarte importante. Daca stai bine cu banutii, ar fi o idee buna sa iti achizitionezi o tinuta noua pentru ca in astfel de circumstante, prima impresie chiar conteaza!

› vrei zodia ta

Cultura generala

La 25 februarie 2006 este estimat numarul pentru populatia lumii: 6,5 miliarde de locuitori.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un om se duce la un bar cu cainele lui.intra in bar si se lauda cu cainele lui pentru ca poate sa vorbeasca .si a pus pariu cu altii pentru ca nu l-au crezut.oamenii l-au intrebat pe caine cum se numesc cele de care se tine calul la caruta.cainele a zis"ham".oamenii au crezut ca a latrat .pe ala l-au dat afara si cainele ii spune:
-Ce ma, trebuia sa zic altceva?

› vrei mai mult