Ce putem urmari in ianuarie la Megamax

22 ianuarie 2013, 11:51

Iron Kid
Din 22 ianuarie, zilnic
Iron KidIn viitorul indepartat, Marty gaseste un pumn de otel stravechi care capata putere dintr-o data pe bratul alesului. Pumnul legendar ii da o forta de lupta incredibila dar il si plaseaza in mijlocul unei lupte vechi de mai multe secole.

Cosmic Quantum Ray
Din 30 ianuarie, zilnic
Cosmic Quantum RayRobbie Shipton incearca sa curete intregul univers de fortele rele in timp ce merge si la scoala, ca orice adolescent obisnuit. Vestiarul sau este o poarta secreta catre o alta lume, unde se lupta zi de zi cu multi dusmani. Aceasta comedie cu multa actiune si aventura ne duce in diferitele colturi ciudate si intunecate ale universului.

Oracolul intunecat
Din 30 ianuarie, zilnic

Gemenii in varsta de 15 ani, Cally si Lance gasesc o banda desenata interesanta care prezinta diferite evenimente din viitorul lor. Jocul distractiv devine insa din ce in ce mai periculos, iar semnele devin si ele din ce in ce mai sinistre si obscure. Lumea benzii desenate pune stapanire pe gemenii care ajung intr-o lume inspaimantatoare, nesigura si periculoasa, din care poate nici nu vor scapa.

Baschetbalistii
Din 30 ianuarie, zilnic
BaschetbalistiiOricine ar vrea sa invete de la un jucator profesionist. Protagonistii filmului sunt in situatia fericita de a putea invata trucurile baschetului de la Tony Parker. Acest baschetbalist cunoscut va face din ei o echipa capabila sa castige campionatul de baschet de strada.

Fotbal de strada
Din 30 ianuarie, zilnic
Fotbal de stradaO lupta cu problemele de zi cu zi si meciuri de fotbal fabuloase. Putem urmari aventurile unui grup de prieteni care nu au deloc o viata usoara, insa au gasit o modalitate foarte buna de a se distra si de a se exprima. Ei joaca fotbal. Fotbalul de strada este fotbalul adevarat pentru ei. Acest sport necesita indemanare, ofera buna dispozitie si are la baza prietenia, respectul si solidaritatea. Nu numai ca ii face fericiti, dar le ofera si oportunitatea de a participa la prima cupa mondiala. Dupa un inceput dificil, nu este tocmai usor sa invinga, dar echipa reuseste. Succesul lor va face din fotbalul de strada un sport foarte popular.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Furnica faraon este purtatoare de numeroase boli, precum salmonella, streptococi si stafilococi. Este omnivora (polifaga) si se hraneste cu substante bogate in albumina, precum carne, carnati si paine, dar si sange, puroi si saliva. Aceste furnici sunt atrase de bandaje si pansamente si se hranesc cu carne si sange din rani, transmitand totodata diversi microbi, ele fiind o problema serioasa, mai ales in spitale. Furnica faraon provoaca pagube materialelor, cand patrunde in aparate electronice, de exemplu in computer, unde provoaca scurtcircuite.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce reprezinta doi albanezi pe plaja cu cite doua bete in mina? Paza de coasta!

› vrei mai mult