Cat de credincios esti in functie de zodie

13 februarie 2017, 14:40

Cat de credincios esti in functie de zodie

 

Potrivit Horoscop.Onlines.ro, "prin intermediul planetelor si zodiilor putem invata alfabetul propriei fiinte, un fel de cod genetic ceresc care ne alcatuieste pe toti". Plecand de aici, mi-am dorit sa aduc in prim plan legatura pe care o au nativii semnelor de foc, pamant, aer si apa, cu credinta si spiritualitatea.

Credinta semnelor de foc

Berbec

In linii mari, nativii acestei zodii sunt condusi de indarjire si determinare, calitati pe care alte zodii nu le ating la un nivel similar. Berbecii sunt descrisi drept oameni curajosi, energici, inzestrati cu o vointa fara limite, ambitiosi, buni lideri s.a.m.d. Fireste, nici despre berbeci nu se poate vorbi numai de bine. N-as putea sa trec cu vederea faptul ca berbecii pot fi suparaciosi si imbufnati atunci cand lucrurile nu le ies asa cum si-ar dori, sau ca sunt aprigi la manie. Din cele spuse pana acum, crezi ca un berbec poate sa respecte dogme si reguli religioase fixe? Cel mai probabil, nu! Un berbec il poarta pe Dumnezeu in suflet, insa are nevoie de libertate pentru a explora lumea dupa propriile principii si nu de norme care sa ii limiteze actiunile. La un nativ berbec nu vei gasi acel profil tipic credinciosului care accepta orice ar tine de ezoteric ca pe o stare de fapt. Nu, pentru ca berbecii sunt fiinte rationale dornice sa gaseasca raspunsuri cu privire la tot ceea ce ii inconjoara.

Leul

Leul este o zodie impulsiva, pasionala, indrazneata, sincera, calda in relatiile cu semenii lor, disciplinata, autoritara, sincera si fidela, nativii guvernati de semnul leu sunt acei oameni pe care ti i-ai dori mereu in preajma. Cat de religios poate fi un leu? N-as putea sa-ti dau un raspuns exact, insa trebuie sa stii ca poate sa respecte cu strictete unele reguli religioase si, in acelasi timp, sa incalce altele. In general, respecta modalitatile in care religia ii poate schimba viata, insa prefera sa impuna adevarurile sale cu privire la divinitate. Avand un ego foarte puternic, leul se va simti aproape de Dumnezeu atunci cand nu va mai privi totul prin prisma intereselor si a sentimentelor personale.

Sagetatorul

Cand vine vorba despre sagetatori, ar trebui sa notezi ca sunt niste oameni extrem de generosi, sinceri si ambitiosi. Nu-i evita pentru ca te pot purta intr-o lume in care vei gasi prioritara evolutia personala. Aventurieri si dornici de miscare in aer liber, sagetatorii sunt energici si entuziasti. Inzestrati cu un puternic spirit filosofic, scorpionii sunt, de asemenea, foarte credinciosi si profund spirituali. Deseori aleg sa isi manifeste libertatea prin aderarea la o credinta anume si se simt bine povestind si altora despre Divinitate. Multi dintre sagetatori au har si se includ in lumea bisericeasca, oferind celor din jur armonie si acte de binefacere.

Credinta semnelor de pamant

Taur

Probabil, cea mai incapatanata zodie din horoscop, taurii sunt, de asemenea, extrem de ambitiosi, isi doresc sa detina controlul, fac sacrificii pentru propriile idealuri si sunt luptatori. Desi nu se exteriorizeaza usor, taurii stiu sa fie prieteni buni. Zodia este guvernata de planeta Venus, iar acest lucru le poate favoriza nativilor o personalitate boema – priveste cu atentie in jurul tau, vei putea sa vezi ca nativii taur sunt iubitori de arta si sunt atrasi de muzica si desen. In ceea ce priveste religia, taurii pot fi la fel de bine habotnici, cat si mult prea abstracti pentru lumea credintei. In situatia in care taurii aleg calea credintei, vor urma reguli religioase si vor respecta traditii in ideea in care vor intelege ca spiritualitatea este fundamentul unei ascensiuni continuu. Istoria aduce in prim plan tauri care au folosit religia ca pretext pentru a se impune in societate.

Fecioara

Renumiti pentru puterea de discernamant iesita din comun, nativii din fecioara sunt persoane echilibrate carora le place sa munceasca mult pentru a-si cladi un viitor sigur. Deschisi la nou, acesti nativi sunt deosebit de activi si sarguinciosi. Desi sceptici, nu vor lua niciodata decizii pe care sa nu le sustina cu dovezi. In ceea ce priveste credinta, o mare parte din nativii acestei zodii sunt convinsi de existenta lui Dumnezeu, sunt profund spirituali si respecta regulile impuse de Biserica.

Capricorn

Vorbim despre una dintre zodiile cele mai diplomate din zodiac. Mai mult de atat, capricornii cauta continuu perfectiunea materiala folosind orice metoda care poate duce la o reusita. Ai in jur colegi sau prieteni la care remarci ca isi ating scopurile cu minimum de resurse si efort? Cel mai probabil sunt capricorni! Lideri competitivi si buni organizatori, capricornii stiu sa isi motiveze subalternii. Desi iti poate fi cel mai bun prieten, la fel de bine iti poate fi si cel mai aprig dusman. Nu prea sunt sanse sa intalnesti prea multi nativi credinciosi. Ratiunea, scepticismul si un spirit acut de observatie le fundamenteaza traseul vietii, ceea ce inseamna ca nu cred in lucruri ce nu pot fi dovedite stiintific. Atei, in mare parte, capricornii ajung sa se considere ei insisi Dumnezei.

Credinta semnelor de aer

Gemeni

Comunicativi, prietenosi, dibaci, indrazneti si aventurosi, e dificil sa nu ti-i doresti aproape. Le place frumosul in toate formele sale, sunt atrasi de tot ceea ce inseamna arta, sunt buni oratori si scriitori iscusiti. Pe de alta parte, sunt agitati si visatori. Optimismul care ii caracterizeaza ii determina sa vada doar partile frumoase ale vietii. Paradoxal, un nativ atat de agitat poate fi profund religios, avand o curiozitate innascuta pentru tot ceea ce este inconjurat de mister si ocultism. Spre deosebire de alti nativi ai zodiacului, nu tine sa gaseasca explicatii stiintifice care sa sustina ceea ce spune religia, insa combina stiinta cu religia intr-un mod autentic.

Balanta

Sensibil, rafinat, simpatic, delicat si inteligent, nativul din balanta te va cuceri de cum il vei cunoaste. Vorbim despre cel mai bland nativ din horoscop, un nativ caruia ii place sa se inconjoare de tot ceea ce aduce calm si liniste. Caracterul schimbator il poate afecta, insa va continua sa caute armonia si echilibrul sufletesc in tot ceea ce face. Sunt intre cei mai credinciosi nativi din zodiac. Credinta lor este innascuta si sunt insotiti de ea pe tot parcursul vietii. Despre ei se poate spune ca poarta biserica in suflet si nu o cauta neaparat in exterior.

Varsator

Este imposibil sa nu fi remarcat la varsatorii din jurul tau ca sunt persoane altruiste, creative, rabdatoare, hotarate, dar si foarte curioase. Persoane vesele si sincere, isi fac usor prieteni pe care se pot baza in caz de nevoie. N-as putea sa omit inteligenta si intelepciunea varsatorilor, calitati care ii ajute sa progreseze de-a lungul vietii. In cazul varsatorilor se poate vorbi despre o credinta si o religie universala. Nu vor sustine niciodata dogme si sisteme rigide, dar credinta lor nu va putea fi zdruncinata de nimeni si de nimic. Profund spirituali, varsatorii analizeaza si cerceteaza adevarurile generale, insa acest lucru nu ii impiedica sa fie printre cei mai credinciosi nativi din zodiac.

Credinta semnelor de apa

Rac

Racii sunt nativii timizi si conservatori ai zodiacului, iar una dintre cele mai importante calitati pe care o au este tenacitatea. Desi foarte incapatanati si retrasi, racii iti pot asigura o companie placuta. Firi independente, romantici, visatori si usor influentabili, racii se dovedesc parteneri de viata maleabili si sentimentali. Cat de credinciosi sunt nativii raci? Cei mai credinciosi din tot horoscopul! Rar se intampla sa intalnesti un nativ care sa nu creada in existenta lui Dumnezeu. Pentru cei mai multi dintre raci, religia actioneaza asemenea unui balsam pentru suflet care le asigura linistea interioara.

Scorpion

Emotivi si, in aceeasi masura, determinati, pentru nativii din zodia scorpion nu exista obstacol care sa nu poate fi depasit, asta pentru ca detin resurse inepuizabile si idei care ii pot scoate din orice incurcatura. Ai grija insa! In jurul tau poti avea scorpioni demni, blanzi, onorabili, corecti, dar la fel de plauzibil este sa fii inconjurat de scorpioni invidiosi, marsavi, razbunatori sau violenti. Desi lipsiti de diplomatie, pasiunea pe care o pun in tot ceea ce fac ii ajuta pe scorpioni sa reuseasca in orice domeniu isi desfasoara activitatea si sa se numere printre cei mai buni. Nativii scorpioni sunt acei indivizi din horoscop care decid greu intre a urma calea spirituala sau a urma tot ceea ce i-ar plasa in centrul atentiei tuturor. Multi dintre sagetatori se dovedesc a fi credinciosi, insa in ultima parte a vietii.

Pesti

Sensibili si mai curiosi decat ti-ai putea imagina, nativii din pesti sunt persoane pe care poti conta pentru ca pot fi prieteni devotati si loiali atat la bine, cat si la rau. Ai vazut ca simbolistica zodiei consta in doi pesti care inoata in directii opuse. De aici, putem merge mai departe si sa interpretam. Exista pesti care deseori vor gresi drumul corect, inotand impotriva curentului, si exista pesti deosebit de intuitivi care merg pe un drum corect, inotand in sensul curentului. Din punct de vedere spiritual, pestii sunt cei mai evoluati din tot horoscopul. In cazul lor se poate vorbi despre prezenta celui de al 6-lea simt - comuniunea cu Dumnezeu -, extrem de bine dezvoltat. Desi se pot sacrifica pentru binele altor oameni, pentru ei nu pot face acelasi lucru. Pestilor nu le-ar fi greu sa se izoleze si sa traiasca fericiti departe de tot ceea ce inseamna lumesc, doar cu credinta in Dumnezeu!

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Mahomed a avut prima revelatie la 40 de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Basescu s-a dus intr-un sat si l-a intrebat pe Ion:
- Ma, Ioane, sti cine sunt eu?
- Nu.
Basescu mirat ii da cateva indicii:
- Pai.. eu apar pe toate canalele de televizine...
- Mai sa fie, doar nu esti Coca-Cola!!

› vrei mai mult