Cartoon Network va asteapta toata vara pe terenul de fotbal cu aplicatia "Cupa Cartoon"

7 iunie 2019, 09:41

Cupa Cartoon

Aplicatia "Cupa Cartoon" sarbatoreste startul Cupei Mondiale la Fotbal Feminin, aducand o serie de personaje noi si mai multe oportunitati de publicitate.
 

Aplicatia a avut un mare succes in timpul Cupei Mondiale la Fotbal de anul trecut, cu 72 de milioane de meciuri incheiate si cu o durata medie de joc de peste 15 minute. Pana in prezent, a acumulat 20,5 milioane de descarcari.

Aceasta noua actualizare va aduce noi personaje in cadrul echipelor, inclusiv Kelsey ("Craig si Dumbrava") si Raven ("Haideti, tineri titani!"), care se alatura starurilor Blossom, Bubbles si Buttercup ("Fetitele Powerpuff"), Marceline si Printesa Gumita ("Sa-nceapa aventura") si Anais ("Uimitoarea lume a lui Gumball"). Exista, de asemenea, un nou arbitru central.

In plus, apar si mai multe personaje care pot fi deblocate si, pentru prima data, vor exista oportunitati de publicitate si sponsorizare pe teren, precum si intre partidele de fotbal. 

Marc Goodchild, Head of Digital Content Strategy & Product, a spus: "Am fost incantati sa vedem rata mare de engagement pentru "Cupa Cartoon" din timpul Cupei Mondiale din 2018. Cu aceste noi caracteristici si functionalitati, plus multe limbi si tari adaugate, asteptarile noastre cresc si mai mult pentru Cupa Mondiala la fotbal feminin din acest an."

 

"Cupa Cartoon" va gazdui propriul Turneu Cartoon Network intre 7 iunie si 31 iulie.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1895 a fost inaugurat podul de la Cernavoda, proiectat si construit de Anghel Saligny, la acea vreme cel mai lung pod din Europa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un om al strazii cersea cu o palarie in mana. Intr0o zi vine cu 2 palarii. Un domn il intreaba:
-De ce aveti 2 palarii?
-Pai, imi merge atat de bine incat mi-am extins afacerea!

› vrei mai mult