Cartoon Network trimite bucurie pe hartie

16 decembrie 2014, 17:34

Cartoon Network incurajeaza copiii sa trimita ganduri bune bunicilor, parintilor sau prietenilor prin intermediul cartilor postale clasice. Campania „Trimite bucurie pe hartie” se desfasoara în perioada 17 – 21 decembrie în noua orase ale tarii – Bucuresti, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov, Baia Mare, Constanta, Cluj Napoca si Iasi.

Cartoon Network va distribui gratuit miile de ganduri bune scrise de cei mici pe cartile postale cu personajele de desene animate preferate: Finn si Jake din serialul „Sa-nceapa aventura” si Gumball si Darwin din serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball”.  
Cartoon Network trimite bucurie pe hartie
În perioada 17- 21 decembrie, în intervalul orar 12:00-20:00, copiii sunt invitati sa trimita mesajele din AFI Palace Cotroceni. Cei mici mai pot trimite gandurile de sarbatori si din magazinele Noriel din Sun Plaza, Baneasa Shopping City si Unirea Shopping Center, în perioada 17-19 decembrie, în intervalul 16:00-20:00, si în perioada 20-21 decembrie, în intervalul 12:00-20:00. Cei care vor face acest gest frumos pentru cei dragi vor primi si premii surpriza.

Ideea de a folosi cartile postale clasice încurajeaza apropierea dintre generatia copiilor atrasi din ce în ce mai mult de mediul digital si cea a parintilor si bunicilor care îsi aduc aminte cu nostalgie de mesajul scris, primit pe suport de hartie, care aducea o nota personala în plus.

Pana pe 31 decembrie, Cartoon Network si Clopotel.ro îi invita pe copii sa descopere cele mai noi jocuri de iarna alaturi de personajele lor preferate pe site-ul http://cnwinter.cartoonnetwork.ro. Cei care vor raspunde la întrebarea „Care este cea mai distractiva activitate de iarna si de ce?” pot castiga sute de premii atractive.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Afide sau paduchii de plante. Multe afide sunt verzi, dar pot fi si negre, maro, galbene, rosii, roz, cenusii. Se inmultesc repede, in numar mare si, fiind mici si foarte usoare, pot fi transportate pe distante mari de vant. Ele elimina un lichid lipicios si dulce, motiv pentru care anumite specii de furnici au ferme de afide pe diverse plante, furnicile chiar aparand afidele de pradatori. Acest lichid secretat de afide inlesneste infestarea cu ciuperci a plantelor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Daca nu injuri cand conduci, inseamna ca nu esti atent la drum.

› vrei mai mult