Cartoon Network si Mojang extind parteneriatul pentru serialul "Sa-nceapa aventura", cu un episod original

17 noiembrie 2017, 14:49

Cartoon Network si Mojang au anuntat astazi ca vor incheia un parteneriat extins pentru jocul Minecraft “Sa-nceapa aventura”, lansat la inceputul acestui an pe console, PC si mobil, Studiourile Cartoon Network urmand sa produca un episod original. In episodul care poarta titlul "Diamante si Lamai", Finn si prietenii sai trec prin esecuri si triumfuri intr-o noua viziune fantastica a Taramului Ooo. Noul episod va fi lansat in vara anului viitor.


Minecraft "Sa-nceapa aventura"


Fanii “Sa-nceapa aventura” si comunitatea Minecraft vor avea ocazia sa urmareasca acest episod maine in timpul MINECON. Momentul va fi difuzat online incepand cu ora 12.00 EST pe Minecraft.net/minecon. Imaginile vor fi disponibile imediat pe paginile de YouTube si social media ale Cartoon Network.

 

Sa-nceapa aventura”, serial de animatie castigator al premiilor Emmy si Peabody, introduce telespectatorii in universil lui Finn si Jake, doi prieteni care traverseaza Taramul mistic Ooo. Animatia a fost creata de Pendleton Ward si este produsa de Studiourile Cartoon Network.

 

Despre Cartoon Network

 

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzeaza seriale animate de comedie, de actiune si aventuri. Cartoon Network se adreseaza baietilor si fetelor cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani. Printre serialele reprezentative se numara Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Sa-nceapa aventura si Un show obisnuit. Experienta Cartoon Network este completata de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicatii mobile si o gama larga de produse sub licenta. Canalul paneuropean a fost lansat in 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum in versiuni localizate in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, in 17 de limbi si 131 de milioane de case, din 70 de tari. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.CartoonNetwork.ro.

 

Despre Minecraft

 

Minecraft este un joc in cadrul caruia trebuie construite cladiri pe parcursul unei aventuri continue. Minecraft permite jucatorilor sa exploreze lumile create in mod automat sau sa isi construiasca propriile universuri. Jocul poate gazdui un singur jucator sau mai multi, daca este jucat in retele.

 

Minecraft este disponibil pentru Windows, Mac OS, Windows Phone, iOS, Android, Amazon Kindle Fire, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Nintendo Switch, Nintendo New 3DS, Apple TV, Oculus Rift si Gear VR.

 

 Despre Mojang

 

Mojang este un studio care dezvolta jocuri online, bazat in Suedia. Compania este cunoscuta, in primul rand, pentru jocul Minecraft. In anul 2014, Mojang a creat un parteneriat cu Microsoft Studios, pentru a continua dezvoltarea jocului Minecraft.


inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Libelula poate zbura cu viteza de 48km/h.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se duce iepurasul la cofetarie si intreaba:
-Aveti frisca?
-Da!
-multa?
-Da!
-Multa,multa?
-Da!
-Multa,multa,multa?
-Da!
-Bleah!!!

› vrei mai mult