Cartoon Network lanseaza un nou serial, Formidabilele Magisabii

3 martie 2017, 11:11

Animatia va fi difuzata incepand cu 6 martie, de luni pana vineri, de la ora 17:35

 

Cartoon Network continua sa redefineasca continutul si experienta fanilor cu lansarea celei mai noi francize, „Formidabilele Magisabii”.

 

Dupa ce a debutat in aplicatia Cartoon Network Anything cu cateva scurtmetraje, comedia se va lansa la Cartoon Network luni, 6 martie, de la ora 17:35, in versiunea liniara, ca parte a unui ecosistem ce le va oferi fanilor o experienta unica si completa pe diferite platforme. Noul serial prezinta aventurile comice ale unei echipe de razboinici, frate si sora, iar fanii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu personajele in cautarea de formidabile magisabii.

 

Simultan cu producerea seriei TV, aproximativ 400 de elemente originale, printre care scurtmetraje, videoclipuri tip vlog, jocuri mobile si web, au fost dezvoltate pentru a duce fanii intr-o lume in care acestia pot participa si in care vor avea ocazia sa colectioneze magisabiile lor preferate: http://mightymagiswords.cartoonnetwork.ro/.

 

<<Formidabilele Magisabii>> este o calatorie incredibila, de la un produs digital simplu si interactiv la o lume plina de povesti care s-a dezvoltat in mod organic”, a declarat Chief Content Officer, Rob Sorcher. „Suntem convinsi ca <<Formidabilele Magisabii>> va continua expansiunea din punct de vedere al continutului si tehnologiei, iar publicul va avea ocazia sa participe, sa se joace, sa urmareasca si sa colectioneze o multime de elemente”, a mai adaugat acesta.


Formidabilele Magisabii

 

Creata de Kyle A. Carrozza si produsa in Studiourile Cartoon Network din Los Angeles, serialul „Formidabilele Magisabii” va debuta la Cartoon Network pe 6 martie si se va alatura programelor de top, cum ar fi: „Sa-nceapa aventura”, „Fetitele Powerpuff”, „Haideti, tineri titani!”, „Aventurile fratilor ursi”, „Clarence”, „Un show obisnuit”, „Uimitoarea lume a lui Gumball”siSteven Univers”.


Kyle A. Carrozza

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rotatia planetei Venus este oarecum neobisnuita deoarece este foarte lenta (243 zile pamantesti = o zi pe Venus) si in acelasi timp in sens invers fata de cea a celorlalte planete.

› vrei mai mult

Bancul zilei

era bula la scoala...si intreaba invatatoarea:
-Bula,ce da porcul?
-Soric...si grasime.
-Bun...ce da gaina?
-Gaina?Oua!
-Si ce da vaca?intraba inv.
-Teme pt.acasa!!=))

› vrei mai mult