Cartoon Network lanseaza "The heroic quest of the valiant prince ivandoe", un nou serial original

10 mai 2017, 14:35

Cartoon Network anunta lansarea unui nou serial de comedie, "The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe ", care va fi difuzat în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) la sfarsitul acestui an. Detaliile au fost dezvaluite de Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, Turner EMEA Kids & International Kids Strategy, în timpul deschiderii de la Cartoon Business din Belfast.

Bert              Creat de animatorii danezi, Christian Bøving-Andersen si Eva Lee Wallberg (care au lucrat si pentru serialul “Uimitoarea lume a lui Gumball”), serialul are zece episoade a cate trei minute si îl urmareste pe tanarul print al padurii, Ivandoe, care este trimis de tatal sau, The Mighty Stag, în cautarea penei magice de aur care apartinea temutului regelui Eagle. Însotit de tovarasul lui loial, o pasare mica, numita Bert, Ivandoe porneste în aventura, descoperind de-a lungul drumului locuri noi si misterioase, dar si de creaturi deosebite.

Ivandoe          Serialul a fost produs în parteneriat cu Sun Creature Studio din Copenhaga (episodul pilot a fost creat împreuna cu Copenhagen Bombay) si cofinantat de Fondul pentru servicii publice daneze. Cartoon Network va lansa productia online, ca piesa digitala interactiva, alaturi de difuzarea liniara, încurajand fani si animatori sa se alature lui Ivandoe si Bert în calatoria lor, pentru a debloca noi episoade. Este pentru prima data cand Cartoon Network EMEA a dezvoltat si lansat un serial nou în acest mod.

Patricia Hidalgo a spus: "Ivandoe este un proiect cu adevarat interesant, realizat de o echipa de creatie extrem de talentata, avand si sprijin din partea Fondului de Servicii Publice Danez. Povestea a venit cu oportunitatea de a introduce acest nou IP într-un mod cu totul nou, cu o serie de elemente digitale interactive, care le vor permite copiilor sa cunoasca personaje amuzante. Suntem nerabdatori sa vedem reactia fanilor Cartoon Network."

Christian Bøving-Andersen si Eva Lee Wallberg au adaugat: "A fost atat de distractiv sa lucram cu Cartoon Network si Sun Creature Studio si sa transformam o mica idee aparuta în Londra în zece episoade produse la Copenhaga. Suntem foarte fericiti si mandri de rezultat si speram ca celor mici sa le placa serialul atat de mult cat ne place si noua."

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Busola nu arata Polul Nord sau Sud geografic ci polii magnetici.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un infractor este interogat la politie:
-Spune domn'e, ce-ai facut!
-Pai, am furat o cisterna cu vin...
-Si...
-Jumatate-am baut-o..
-Si cu cealalta jumatate ce-ai facut?
-Pai, am vandut-o!..
-Si ce-ai facut cu banii?
-I-am baut!

› vrei mai mult