Cartoon Network a dat unda verde serialului "Unikitty!", o productie Warner Bros. Animation

11 mai 2017, 15:53

Pregateste-te pentru o explozie de creativitate!

 

Cartoon Network a dat unda verde serialului “Unikitty!”, o productie

Warner Bros. Animation

 

Unikitty 

 

Noul serial “Unikitty!” îi poarta pe telespectatorii Cartoon Network într-un regat vesel, plin de materie stralucitoare, gânduri frumoase, dar si mici accese de furie. Serialul este o noua productie Warner Bros. Animation si spune povestea lui Unikitty, îndragitul personaj din “The LEGO® Movie”, alaturi de o întreaga gasca de prieteni, într-o lume plina de aventuri, distractie si dans.

 

În calitate de conducator al regatului, Unikitty are zilele încarcate de responsabilitați regale. Desi ea este cea mai interesata ca toata lumea sa fie fericita, optimismul sau nu trebuie confundat. Unikitty nu este o pisica la fel ca oricare alta. Ea poate fi plina de energie și creativitate, dar, la fel de bine, se transforma într-un adevarata forta, daca cineva îi supara fratiorul mai mic, pe Puppycorn. Alaturi de ei, mai traiesc în castel Dr. Fox, om de știința, dar și garda de corp, Hawkodile. Unikitty si prietenii ei nu au alta misiune decât sa se asigure ca fiecare zi care vine este mai frumoasa si mai distractiva decât cea care a trecut.

 

Cartoon Network a colaborat de-a lungul timpului cu The LEGO Group, pentru a crea divertisment de calitate pentru copii. Câteva exemple sunt: LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered, LEGO Star Wars™: The Empire Strikes Out, LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles, Legends of Chima, NINJAGO: Maestrii Spinjitzu si Mixels. “Unikitty!” este cel mai recent serial produs de Warner Bros. Animation pentru Cartoon Network.

 

“Unikitty!” aduce voci renumite, cum ar fi Tara Strong (Haideti, tineri titani!), Gray Griffin (Fii tare, Scooby-Doo!), Kate Micucci (Fii tare, Scooby-Doo!). Dan Lin (The LEGO® Batman Movie, The LEGO®Movie), Phil Lord (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Christopher Miller (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Roy Lee (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Jill Wilfert (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie) si Sam Register (Teen Titans Go!) sunt producatori executivi, Aaron Horvath (Haideti, tineri titani!) este producator supervisor, în timp ce Edward Skudder (Dick Figures) și Lynn Wang (Star vs. Forces of Evil) sunt producatori.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fotbalistul Franz Beckenbauer (1945) este supranumit "Imparatul".

› vrei mai mult

Bancul zilei

Frizerul il intreaba pe client :
- Cum sa va tund ca sa fiti multumit ?
- Gratis !

› vrei mai mult