Canalul TV cu o gama variata de programe educative pentru cei mici si titluri de succes pe plan international, Minimax prezinta premierile lunii mai

10 mai 2012, 15:23

Pound puppies, un catelus pentru fiecare copil
Zilnic in luna mai
Orice animal de casa are nevoie de un stapan iubitor si orice om are nevoie de un animal favorit. Cativa caini neînfricati decid sa gaseasca cate o familie iubitoare pentru toti cateii fara stapan, caci un catel care a avut odata un stapan, nu-si mai poate închipui altfel viata.

Chaplin
Din 14 mai, de luni pana vineri
ChaplinChaplin este un adevarat visator care priveste întotdeauna partea buna a lucrurilor. Protagonistul nostru cu mustata, care este de marimea unei periute de dinti, ce poarta un baston specific si o palarie tip melon este gata sa dea ochii cu evenimentele neasteptate ale vietii. El împreuna cu prietenul sau trec mereu prin multe peripetii

Micul Print
Din 18 mai, zilnic
Micul PrinþUndeva, pe Asteroidul B612, traieste în liniste Micul Print alaturi de trandafirul sau iubit si prietenul sau credincios, vulpea. Într-una din zile, trandafirul începe sa devina gelos pe vulpea care îsi petrece prea mult timp cu printul. Întentionand sa profite de sentimentele trandafirului, sarpele încearca sa-i induca o vraja. Dar cand nu reuseste, acesta furios si razbunator decide sa scufunde întregul univers în bezna. El se va confrunta însa cu Micul Print care încearca sa-i zadarniceasca planul marsav. Astfel, începe o goana salbatica. Micul Print înfrunta mania sarpelui în ciuda primejdiilor teribile si lupta împreuna cu vulpea pentru a salva universul. Niciun obstacol nu le poate sta în cale!

Cavalerul Mike
Din 31 mai, de luni pana vineri
Mike este un cavaler în devenire, energic, tanar si generos, care vrea cu orice pret sa-i ajute pe cei din jurul sau. Astfel, el are toate atributele pentru a deveni cel mai bun cavaler. Regina îi încredinteaza misiunea nobila ca împreuna cu tatal sau sa o ajute sa apere Regatul Glendragon, în lipsa regelui.

Pompierul Sam: Marele incendiu din Pontypandy
Premiera în 20 mai
Pompierul Sam: Marele incendiu din PontypandyAceasta poveste este o aventura plina de învataminte din care putem afla de ce sunt importante curajul si onestitatea si vom învata ca orice fapta rea are si o consecinta. Cand Pontypandy este amenintat de un foc de padure imens, Pompierul Sam se vede nevoit sa puna în practica toate cunostintele sale si toata experienta dobandita pentru a salva orasul.

Aventurile lui Charlotte si Henry
Premiera în 27 mai
Aventurile lui Charlotte ºi HenryÎn aceasta povestioara, putem urmari o zi din viata unor prieteni ciudati. Charlotte este destul de impulsiva, iar Henry, dimpotriva, este precaut si prudent. Prietenia lor trebuie sa treaca multe obstacole, cel mai important fiind fuga lui Kim, cainele lui Henry. Cainele fuge din cauza lui Charlotte, care îl cearta mereu. Vor reusi ei sa-l gaseasca în cele din urma? Iar dupa ce îl gasesc, prietenia celor doi protagonisti mai poate fi salvata?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Educatia tinerilor greci era facuta de profesori particulari. Astfel, doar familiile instarite isi permiteau acest serviciu.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se plimba un calugar franciscan pe strada imbracat tot in negru cu gluga pe cap.
Deodata sar 2 politisti pe iel si il bat pan la sange.
Si zice un politai:
-Ce ba ninja crezi ca totui can filme?

› vrei mai mult