Cultura generala

Primul far lumina numai cu 24 de lumanari.

› vrei mai mult

Cainele, prietenul meu

12 iunie 2013, 15:56 | afisari: 1297

Clubul Cainilor UtilitariAsociatia "Clubul Cainilor Utilitari" in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti au demarat in ianuarie 2013 proiectul educational "Cainele, prietenul meu". Acesta se adreseaza elevilor din Municipiul Bucuresti, cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani si are ca scop facilitarea unei interactiuni pozitive copil-caine.
Clubul Cainilor Utilitari     "Cainele, prietenul meu" se adreseaza elevilor din clasele a II-a - a VI-a, cu scopul de a stabili o interactiune sanatoasa, lipsita de riscuri, atat fizice cat si emotionale in relatia copil-caine, indiferent daca acesta din urma este comunitar sau daca se afla in proprietatea unei familii. Proiectul "Cainele, prietenul meu" are la baza un curs interactiv menit sa informeze copiii despre conduita preventiva si notiunile de baza ale comportamentului canin. La sfarsitul cursului, elevii asista si la o demonstratie de disciplina cu cateii utilitari ai asociatiei.
Clubul Cainilor Utilitari    Proiectul "Cainele, prietenul meu" a fost implementat cu succes in 30 de scoli cu participarea a mai bine de 12.000 de copii si a peste 700 de cadre didactice. In urmatorul an scolar, asociatia Clubul Cainilor Utilitari doreste ca informatiile incluse in curs sa ajunga in minimum 80 de scoli din Municipiul Bucuresti, iar pe viitor extinderea proiectului in judetul Ilfov.
Clubul Cainilor Utilitari     Asociatia "Clubul Cainilor Utilitari" cauta parteneri puternici alaturi de care sa poata dezvolta acest proiect.
   Clubul Cainilor Utilitari    "Clubul Cainilor Utilitari" este o asociatie care se ocupa cu dresarea cainilor de utilitate sociala, fiind unul dintre cele mai active O.N.G-uri din Romania in zona de educare si integrare a cainilor in societate.  Echipa de 4 instructori canini  se ocupa cu consilierea diferitelor organizatii guvernamentale sau neguvernamentale in ceea ce priveste folosirea cainilor utilitari; cu educarea si informarea  opiniei publice, dar mai ales a copiilor despre caini utilitari si caini in general, dar mai cu seama se ocupa cu pregatirea unor echipe de “cautare si salvare” precum si de “terapie asistata de animale”.
    Clubul Cainilor Utilitari  Pentru detalii suplimentare legate de acest proiect puteti accesa pagina de fb:  http://www.facebook.com/CainelePrietenulMeu.
Clubul Cainilor Utilitari

inapoi la stiri Clopotel

AI ceva de spus? Scrie un comentariu!


Trebuie sa fii logat pentru a putea adauga comentarii

d_cotelin
13 iunie 2013, 08:13

gigica si cretu au vizitat si scoala noastra(27)

Liriah
12 iunie 2013, 21:04

Si noi am participat in acest proiect! A fost interesant si au postat pe facebook o poza cu clasa noastra si cu cainii. Eu chiar vreau sa adopt un caine de la ei.

BiancaMagic
12 iunie 2013, 19:26

Si la noi a venit intr-o zi asociatia asta , cred ca acum un an

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate