Cainele, prietenul meu

12 iunie 2013, 15:56

Clubul Cainilor UtilitariAsociatia "Clubul Cainilor Utilitari" in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti au demarat in ianuarie 2013 proiectul educational "Cainele, prietenul meu". Acesta se adreseaza elevilor din Municipiul Bucuresti, cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani si are ca scop facilitarea unei interactiuni pozitive copil-caine.
Clubul Cainilor Utilitari     "Cainele, prietenul meu" se adreseaza elevilor din clasele a II-a - a VI-a, cu scopul de a stabili o interactiune sanatoasa, lipsita de riscuri, atat fizice cat si emotionale in relatia copil-caine, indiferent daca acesta din urma este comunitar sau daca se afla in proprietatea unei familii. Proiectul "Cainele, prietenul meu" are la baza un curs interactiv menit sa informeze copiii despre conduita preventiva si notiunile de baza ale comportamentului canin. La sfarsitul cursului, elevii asista si la o demonstratie de disciplina cu cateii utilitari ai asociatiei.
Clubul Cainilor Utilitari    Proiectul "Cainele, prietenul meu" a fost implementat cu succes in 30 de scoli cu participarea a mai bine de 12.000 de copii si a peste 700 de cadre didactice. In urmatorul an scolar, asociatia Clubul Cainilor Utilitari doreste ca informatiile incluse in curs sa ajunga in minimum 80 de scoli din Municipiul Bucuresti, iar pe viitor extinderea proiectului in judetul Ilfov.
Clubul Cainilor Utilitari     Asociatia "Clubul Cainilor Utilitari" cauta parteneri puternici alaturi de care sa poata dezvolta acest proiect.
   Clubul Cainilor Utilitari    "Clubul Cainilor Utilitari" este o asociatie care se ocupa cu dresarea cainilor de utilitate sociala, fiind unul dintre cele mai active O.N.G-uri din Romania in zona de educare si integrare a cainilor in societate.  Echipa de 4 instructori canini  se ocupa cu consilierea diferitelor organizatii guvernamentale sau neguvernamentale in ceea ce priveste folosirea cainilor utilitari; cu educarea si informarea  opiniei publice, dar mai ales a copiilor despre caini utilitari si caini in general, dar mai cu seama se ocupa cu pregatirea unor echipe de “cautare si salvare” precum si de “terapie asistata de animale”.
    Clubul Cainilor Utilitari  Pentru detalii suplimentare legate de acest proiect puteti accesa pagina de fb:  http://www.facebook.com/CainelePrietenulMeu.
Clubul Cainilor Utilitari

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Turismul este cea mai mare industrie din lume si ofera cele mai multe locuri de munca, dar exista si perioade de timp cand o pandemie sau un razboi poate afecta aceasta industrie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O mama ingrijorata suna la salvare:
-Alo, copilul meu a mancat nisip. I-am dat sa bea apa. Ce trebuie sa fac mai departe?
-Fiti atenta sa nu se apropie de ciment!

› vrei mai mult