CARTOON NETWORK deschide oficial concursul CN Vlog It

31 iulie 2017, 13:31

 

Televiziunea pentru copii lanseaza o misiune unica pentru tinerii cau au deja sau isi propun sa isi creeze un vlog

 

CN Vlog It

 

 Cartoon Network, singurul post de televiziune care promoveaza numai animatie, deschide oficial astazi prima editie a concursului CN Vlog It. Televiziunea isi propune sa sustina copiii pasionati de vlogging și le ofera sansa de a-si dezvolta talentul pe care il au, putand deveni chiar vloggeri oficiali ai Cartoon Network.

 

Ca parte a CN Vlog It, portal online unde copiii pot invata cum sa devina un vlogger de succes, cum sa realizeze un vlog post, concursul ii incurajeaza pe copii sa fie cat mai autentici si sa creeze filmulete care sa le reflecte cat mai bine personalitatea si talentul.

 

Fiecare concurent trebuie sa realizeze minimum doua vlogguri din patru, cate unul pe saptamana. Postarile vor fi jurizate de cunoscutul vlogger Vasco Tataru, pe baza originalitatii, creativitatii si tehnicii folosite.

 

Finalistii il vor intani personal pe Vasco Tataru, iar marele castigator va primi o camerp GoPro, va putea urmari primul noile seriale, videoclipuri si aplicatii CN si va primi premii si invitatii in exclusivitate la evenimentele CN.

 

Malgosia Chapman, Vice-președinte Brand & Content Engagement, Europa Centrala și de Est, Turner, a spus: “Video blogging-ul pe platformele de social media a devenit una dintre modalitatile preferate ale copiilor de a-si petrece timpul liber, YouTube fiind cea mai populara platforma online in randul tinerilor. Copiilor le place sa-si urmareasca prietenii in timp ce acestia prezinta noi produse sau cand pleaca in diferite aventuri sau cand vorbesc despre viata lor de zi cu zi. Primim foarte des filmulete și idei de scenarii de la fanii Cartoon Network care se inspira din serialele noastre, de aceea ne-am dorit sa le incurajam creativitatea uimitoare. CN Vlog It reprezinta o oportunitate pentru cei mici sa invete, sa se inspire, sa se distreze și sa fie ei inșiși. Pentru noi, a fi diferit inseamna a fi unic.”

 

Cartoon Network a incurajat intotdeauna tinerele talente, al caror numar a crescut semnificativ in ultimii ani. Mai mult decat atat, in studiourile Cartoon Network din Los Angeles lucreaza o multime de tineri talentati, care au realizat numeroase seriale de desene animate apreciate in intreaga lume. Acest lucru, dar si faptul ca telespectatorii CN trimit foarte des creatiile lor au reprezentat un motiv in plus pentru a le face cunoștinta fanilor Cartoon Network cu minunata lumea din spatele desenelor animate.

 

Concursul se deruleaza intre 31 iulie si 11 septembrie, este destinat copiilor intre 6 si 16 ani si este sustinut de portalul pentru copii www.clopotel.ro.

 

Pentru mai multe detalii, puteti vizita website-ul http://vlogit.cartoonnetwork.ro/

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lacul Vidra este cel mai adanc lac din Romania. Acesta ajunge pana la 109 m adancime.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Recunosti ca ai rupt mana reclamantului? intreaba judecatorul.
- Recunosc, dar nu sunt vinovat, pentru ca el a ridicat intai mana.
- Si tu ce-ai facut?
- Eu am vrut sa-i sparg capul, nu sa-i rup mana.

› vrei mai mult