Au inceput inscrierile pentru "Scoala de vara" de la British School of Bucharest

16 aprilie 2019, 10:18

British School of Bucharest invita copiii la 4 saptamani memorabile pe "Insula distractiei"

 

British School of Bucharest (BSB) vine si in 2019 cu o solutie pentru parintii care vor momente memorabile pentru copiii lor in vacanta de vara. Au fost deschise inscrierile pentru Scoala de Vara 2019, ce se va desfasura in perioada 8 iulie-2 august 2019 si care se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 14 ani. "Insula Distractiei " este tema aleasa pentru acest an.

  Insula distractiei

Indiferent de scoala la care studiaza, timp de patru saptamani, in vacanta de vara, copiii intre 4 si 14 ani sunt invitati sa vada ce inseamna experienta BSB in cadrul programului scoala de Vara.

Inscrierile pot fi facute accesand urmatorul link: https://britishschool.ro/summer-school-2019?utm_source=press&utm_medium=ro&utm_campaign=Summer_School_2019

Intre 8 iulie si 2 august copiii vor avea parte de momente memorabile pe "Insula Distractiei", amenajata pentru ei in campusul BSB ( strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari).

Programul va fi de luni pana vineri, de la 08.30 la 17.00.

Fiecare zi pe "Insula Distractiei" va fi incarcata de activitati educative si distractive. Vor incepe dimineata cu o calatorie virtuala in Marea Britanie, sub indrumarea echipei formata din profesori vorbitori nativi de limba engleza. Pe langa asta, copiii vor putea alege sa participe si la cursuri de limba germana si mandarina, sustinute de vorbitori nativi. Aventurile de pe "Insula Distractiei" vor contine activitati outdoor – inot si jocuri in piscina, lectii de catarari si tiroliana, sesiuni de Meet&Greet, lectii de gatit. Acestea sunt doar cateva dintre momentele special gandite si pregatite pentru cei care aleg scoala de Vara de la BSB.

"Suntem aici si in vara lui 2019 pentru copiii dorinici sa se relaxeze dupa anul scolar, sa se bucure de activitati deosebite, de o luna de vara la care multi viseaza. Vor fi patru saptamani in care vor putea simti atmosfera British School of Bucharest. Vor imbina activitati educative cu activitati sportive si recreative. Vor fi grupati in functie de varsta, iar profesorii nostri le vor fi mereu alaturi.", a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

Informatii despre program pot fi accesate si aicihttps://www.britishschool.ro/services/summer-school

Parintii pot opta pentru inscrierea pe o saptamana, doua, trei sau patru. Cei care aleg pachetul de patru saptamani beneficiaza de un discount de 20% din pretul initial. Pentru trei saptamani reducerea este de 10%.

Masa de pranz si gustarile primite de cei mici sunt incluse in pretul programului.

La cerere, se poate oferi posibilitatea de transport a copiilor, de acasa catre scoala (strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari) si retur.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Drahma de argint in greutate de 8 grame, emisa de orasul grecesc Histria in anul 480 i.Hr este cea mai veche moneda atestata pe teritoriul romanesc.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Merge Bula intr-un oras strain si opreste o domnisoara:
-Nu va suparatzi eu nu cunosc orasul si as dori sa ma ajutatzi.
-Da spuneti.
-Unde locuitzi?

› vrei mai mult