Cultura generala

Alunele sunt folosite la fabricarea dinamitei.

› vrei mai mult

Au aparut revistele de martie Terra Magazin, Doxi si Pipo!

4 martie 2013, 10:36 | afisari: 569

Castiga cu revista Terra Magazin de martie premii: Superset multimedia format din tableta si boxa cu bluetooth de la ALLVIEW si un binoclu excelent pentru drumetii, concerte si astronomie oferit de STARMAX. Citeste un interviu in exclusivitate cu dna  prof.dr. Steluta Dan, inspector general de specialitate din Ministerul Educatiei Nationale si  nu pierde markerul de identificare pentru concursul national interdisciplinar avizat MEN “Lumea pe care o descoperi”. Revista mai contine un dosar despre Uniunea Europeana si proiecte pentru saptamana “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”:
Te asteptam pe www.terramagazin.ro si pe pagina de Facebook Revista Terra Magazin.
Au aparut revistele de martie Terra Magazin, Doxi si Pipo!Sarbatoreste cu Doxi de martie 9 ani de aparitie! Joaca-te cu titirezul vitezoman (cadoul lunii) si participa la concursul aniversar unde poti castiga un iPOD nano! Contine proiecte pentru saptamana “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”. Nu pierde markerul de identificare pentru concursul national avizat MEN “Lumea lui Doxi”. Din 1 martie, te asteptam pe pagina noastra de Facebook Revista Doxi cu superpremii de 9 ani!

Revista Pipo de martie contine 4 masti si sceneta “Spectacolul primaverii”, proiect pentru saptamana “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”! Bucura-te de cadoul lunii, jucaria avionul mecanic!
Te asteptam pe www.pipo.ro si pe pagina noastra de Facebook PipoCarteaGeneratieiPre cu multe concursuri si informatii utile.

inapoi la stiri Clopotel
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate