Au aparut revistele de martie Terra Magazin, Doxi si Pipo!

4 martie 2013, 10:36

Castiga cu revista Terra Magazin de martie premii: Superset multimedia format din tableta si boxa cu bluetooth de la ALLVIEW si un binoclu excelent pentru drumetii, concerte si astronomie oferit de STARMAX. Citeste un interviu in exclusivitate cu dna  prof.dr. Steluta Dan, inspector general de specialitate din Ministerul Educatiei Nationale si  nu pierde markerul de identificare pentru concursul national interdisciplinar avizat MEN “Lumea pe care o descoperi”. Revista mai contine un dosar despre Uniunea Europeana si proiecte pentru saptamana “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”:
Te asteptam pe www.terramagazin.ro si pe pagina de Facebook Revista Terra Magazin.
Au aparut revistele de martie Terra Magazin, Doxi si Pipo!Sarbatoreste cu Doxi de martie 9 ani de aparitie! Joaca-te cu titirezul vitezoman (cadoul lunii) si participa la concursul aniversar unde poti castiga un iPOD nano! Contine proiecte pentru saptamana “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”. Nu pierde markerul de identificare pentru concursul national avizat MEN “Lumea lui Doxi”. Din 1 martie, te asteptam pe pagina noastra de Facebook Revista Doxi cu superpremii de 9 ani!

Revista Pipo de martie contine 4 masti si sceneta “Spectacolul primaverii”, proiect pentru saptamana “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”! Bucura-te de cadoul lunii, jucaria avionul mecanic!
Te asteptam pe www.pipo.ro si pe pagina noastra de Facebook PipoCarteaGeneratieiPre cu multe concursuri si informatii utile.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Parul ursului polar nu este alb, ci incolor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

culmea agitarii:sa-ti spuna sticla de suc "agita-te!

› vrei mai mult