Au aparut revistele de mai Terra Magazin, Doxi si Pipo!

26 aprilie 2013, 11:00

Citeste in noul numar din revista Terra Magazin  un interviu cu Mihaela Guna, presedintele Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti din Invatamantul Preuniversitar din Romania. Descopera secretele Australiei, cel mai mic continent. Participa, in luna mai, la Superconcursuri cu premii:
• 2 tablete AX2 Frenzy de la ALLVIEW;
• telescop Astromaster 70 AZ oferit de STARMAX.

Nu uita de concursul Panini UEFA ADRENALYN, la care poti castiga 5 plachete cu semnatura in original a unui fotbalist international. Trimite, pana la 30 mai 2013, o fotografie in care apari alaturi de revista TERRA MAGAZIN si 5 cartonase UEFA ADRENALYN 2012-2013, la adresa de e-mail
terramagazin@cdpress.ro, impreuna cu datele tale de contact (nume, scoala, varsta, clasa, oras, judet).

Te asteptam pe www.terramagazin.ro si pe pagina de Facebook Revista Terra Magazin.

Au aparut revistele de mai Terra Magazin, Doxi si Pipo!Afla din editia de mai a revistei Doxi “Cine pe cine mananca?”. Impreuna cu revista, primesti CADOU albumul Violetta cu 6 abtibilduri si o paleta cu mingiuta.

Castiga insigne, tricouri si carti de la Doxi, Diploma de bucatar, filme de colectie oferite de
E-media si DVD-uri de la Intuitext!  Nu uita de superconcursul Panini UEFA ADRENALYN – castiga una dintre cele 5 plachete UEFA Adrenalyn cu semnatura in original a unui fotbalist international cunoscut!

Invata la Lectia de gramatica despre atribut si complement si citeste despre alimentatie si lanturile trofice. Prepara cel mai bun iaurt cu reteta din Doxi.
Scrie-ne la doxi@cdpress.ro. Te asteptam si pe www.doxi.ro precum si pe www.facebook.com/Revista Doxi !


Porneste cu Pipo de mai in  “Marea calatorie”!
Super-cadoul lunii: titirezul vitezoman cu lumini si cheita si macheta 3D – Anotimpurile.

Am pregatit, ca “destinatii educationale”, miniproiectele Legenda Soarelui si a Lunii, 15 mai – Ziua Internationala a familiei si 22 mai – Ziua Internationala a Biodiversitatii. Veti afla mai multe despre anotimpuri, astronaut, musetel si paun.

Participa la concursuri si castiga premiile calatoriei: jucarii educationale!
Scrie-ne la pipo@cdpress.ro. Te asteptam pe www.pipo.ro si pe www.facebook.com/Pipo CarteaGeneratieiPre!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1894, Lordul Kelvin spunea ca radioul nu e de viitor; a prezis si ca aparate de zbor mai grele decat aerul sunt imposibil de fabricat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Erau odata 2 orbi (vasile si ion) si s-au gandit sa iasa in oras la un film......ajunsi la cinematograf s-au asezat sa vada filmul si ion il intreaba pe vasile "ba tu vezi ceva" ion "nu" vasile "hai atunci sa ne mutam mai in fata".

› vrei mai mult