Au aparut noile editii ale revistelor voastre favorite: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

23 martie 2015, 17:49

In numarul  193  TERRA MAGAZIN, afla cum a schimbat aburul lumea in care traim! Din cuprins: GEOGRAFIE - Revolutia industriala * Povestea petrolului – O calatorie fascinanta in maruntaiele pamantului * Gazele naturale – Secretele Nord Stream: Cel mai mare gazoduct submarin * FIZICA: Totul despre energie  * 20 de experimente de facut acasa * Cereale magnetice;  BIOLOGIE - Fotosinteza * Cum vorbesc papagalii? * Cum inoata scoicile?; ISTORIE SI CIVILIZATIE: Ce a fost motorul cu abur al lui Newcomen? Cum functiona acest motor inovator si cum a contribuit la producerea Revolutiei industriale? * Trimite talonul din revista si poti castiga un smartphone Allview E2 Jump!  Primesti cadou o macheta 3D spectaculoasa: Celebrul autobuz londonez etajat sau Moara de vant olandeza.   Proiect educational avizat MECS. Daca vrei ca revista sa ajunga si in scoala ta, contacteaza-ne la 021-337.37.37.
Au aparut noile editii ale revistelor voastre favorite: PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!
Noul numar 111 din Revista DOXI te invita IN EXPEDITIE! Editie speciala 3D – Revista include cadou ochelari 3D si o sectiune de imagini 3D spectaculoase! IN PLUS: primesti impreuna cu revista un CADOU de PASTE surpriza!  * Participa la concurs si castiga o nava Star Wars The Phantom ! Descopera totul despre sticla * Mergi in expeditie in Delta * in padure * in pestera * la Polul Sud * Test.  Afla ce meserie ti se potriveste * Tolba cu povesti: Legenda Dunarii * Super poster: Caii Deltei *  Practic Junior: Sa construim o busola!  Proiect educational avizat MECS.  Daca vrei ca revista sa ajunga si in scoala ta, contacteaza-ne la 021-337.37.37.

Afla din noul numar PIPO nr 127 care este CEA MAI FRUMOASA MESERIE!  SUPER-CADOU de la PIPO: INELUL LUMINOS! Vine in 4 variante de culori!  Inelul tau in ce culoare lumineaza?  Include: Secenta „Meseria e bratara de aur” * Planse spectaculoase cu asemanari intre animale si meseriile oamenilor: Melcul constructor * Albina – cofetarul florilor * Castorul – taietorul de lemne * Paianjenul – tesatorul pricept * Pisica – renumitul vanator * Privighetoarea – cantareata padurii * Racul – croitorul priceput * Inuka stie...cum poti sa fii de ajutor!  Proiectul educational avizat MECS.  Daca vrei ca revista sa ajunga si in gradinita ta, contacteaza-ne la 021-337.37.37.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Prima Constitutie a Romaniei dupa caderea regimului comunist a fost adoptata in anul 1991.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Stie cineva care e cifra "niste"?
Mi-a cerut nevasta "niste" bani si nu stiu cat trebuie sa-i dau...

› vrei mai mult