Alege sa cresti cu GROW

21 decembrie 2012, 11:58

O noua editie a programului Grow, organizat de AIESEC Iasi in parteneriat cu Scoala de Valori, este pe cale sa inceapa. Aceasta, care se adreseaza elevilor de liceu din clasele IX-X, se va desfasura in perioada 3 februarie-10 martie 2013 si va consta in zece sesiuni de training, care se vor tine in corpul B al Universitatii  „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.
Alege sa cresti cu GROWGrow reprezinta programul national de educatie non-formala, care isi propune dezvoltarea de atitudini si valori prin intermediul unor sesiuni de training, tinute in limba engleza, de voluntari internationali, pe teme care vizeaza:
 
-Autocunoasterea si valorile personale – ii ajuta pe elevi sa isi descopere pasiunile si sa isi valorifice potentialul
-Dezvoltarea de competente – project management, orientare in cariera proactivitate, lucru in echipa, feedback etc.
-Increderea in sine– ii incurajeaza sa isi sustina punctul de vedere si ii conduce spre actiune, implicare si implementare
-Indrumare si prioritizare – le ofera o mai buna perspectiva asupra oportunitatilor pe care le au in materie de cariera
 
Sesiunile de training vor fi tinute de voluntari cu nationalitati diferite iar modul in care sesiunile vor decurge va fi dinamic si angajant, bazându-se pe interactiune libera si activitati interactive, toate acestea intr-un mediu informal.  

Pentru a participa, elevii trebuie sa se inscrie pe site-ul http://www.growedu.ro/ pana la data de 20 ianuarie 2013. Taxa de participare este de 50 lei.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Azi te vei intalni cu cativa prieteni/prietene. Poate se leaga ceva, o iesire pentru weekend in parc?

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare biblioteca din lume este Library of Congress, din Washington DC, aceasta gazduind aproape 119 milioane de carti, dispuse pe rafturi a caror lungime insumata atinge 853 km.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea zgarceniei :
Sa dai BEEP la pompieri..cand iti arde casa.

› vrei mai mult