Cultura generala

Ploierii aurii zboara deasupra uscatului, din Brazilia pana in Canada, si inapoi, de-a lungul Oceanului Atlanti, acest zbor acoperind distanta de 19.000 km in fiecare an.

› vrei mai mult

Alege sa cresti cu GROW

21 decembrie 2012, 11:58 | afisari: 329

O noua editie a programului Grow, organizat de AIESEC Iasi in parteneriat cu Scoala de Valori, este pe cale sa inceapa. Aceasta, care se adreseaza elevilor de liceu din clasele IX-X, se va desfasura in perioada 3 februarie-10 martie 2013 si va consta in zece sesiuni de training, care se vor tine in corpul B al Universitatii  „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.
Alege sa cresti cu GROWGrow reprezinta programul national de educatie non-formala, care isi propune dezvoltarea de atitudini si valori prin intermediul unor sesiuni de training, tinute in limba engleza, de voluntari internationali, pe teme care vizeaza:
 
-Autocunoasterea si valorile personale – ii ajuta pe elevi sa isi descopere pasiunile si sa isi valorifice potentialul
-Dezvoltarea de competente – project management, orientare in cariera proactivitate, lucru in echipa, feedback etc.
-Increderea in sine– ii incurajeaza sa isi sustina punctul de vedere si ii conduce spre actiune, implicare si implementare
-Indrumare si prioritizare – le ofera o mai buna perspectiva asupra oportunitatilor pe care le au in materie de cariera
 
Sesiunile de training vor fi tinute de voluntari cu nationalitati diferite iar modul in care sesiunile vor decurge va fi dinamic si angajant, bazându-se pe interactiune libera si activitati interactive, toate acestea intr-un mediu informal.  

Pentru a participa, elevii trebuie sa se inscrie pe site-ul http://www.growedu.ro/ pana la data de 20 ianuarie 2013. Taxa de participare este de 50 lei.

inapoi la stiri Clopotel
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate