Cultura generala

Pentru a face un litru de miere avem nevoie de nectarul a aproximativ 10 milioane de flori.

› vrei mai mult

After school-urile legalizate, dar pe banii parintilor

17 februarie 2020, 10:03 | afisari: 134

O noua lege a fost adoptata de Senat, prin care au fost legalizate after school-urile in scoala, pe banii parintilor, cu profesorii de la clasa.

Scoala dupa scoala

Pentru cadrele didactice din alte scoli e necesar acordul Consiliului de Administratie, scrie edupedu.ro.

Exista, insa, voci care sustin ca implicarea profesorilor de la clasa in programe after school platite incalca normele de etica si Regulamentele scolare prin faptul ca pot fi asimilate meditatiilor.

Prevederile din noua lege

ARTICOLUL 58

  • Noile reguli prevad ca acolo unde statul, consiliile judetene sau consiliile locale nu finanteaza programul "Scoala dupa scoala" parintii pot incheia contracte cu unitati de invatamant preuniversitar pentru inchirierea spatiilor destinate educatiei, respectiv contracte de furnizare de servicii educationale cu profesori incadrati in sistemul de invatamant.
  • Profesorii se pot  inregistra si incheia contracte de furnizare de servicii educationale inclusiv sub forma de persoane fizice autorizate.
inapoi la stiri Clopotel
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate