A inceput a doua editie: Caravana cu Potential, primul modul de educatie ecologica in format VR din Romania!

26 martie 2019, 14:45

Caravana cu Potential

Pot fi inscrise scoli gimnaziale din Galati, Bacau si Vrancea pana pe 1 aprilie. 

Scopul proiectului este de a forma o generatie de EcoProfesori, responsabilizand elevii si aducandu-le o experienta interactiva de realitate virtuala. VR-ul poate fi tradus prin realitatea imaginara, fara limite, care ofera elevilor, prin intermediul unor ochelari, trairi unice. (detalii despre realitatea virtuala aici)

Regulamentul proiectului

Proiectul se va desfasura sub forma unei caravane in cele 3 judete selectate, se adreseaza elevilor de la clasele VI-VII si presupune mobilizarea a 3 clase/scoala, cel putin una de la fiecare an vizat.

 

Pentru a participa in proiect, o unitate de invatamant trebuie sa raspunda la intrebarea de inscriere formulata mai jos. Raspunsul trebuie sa fie cuprins intre 1500-2000 caractere (jumatate de pagina A4, font 12, scris Calibri). Orice neincadrare in acest format nu va fi luat in calcul.

 

Intrebarea este:

  1. Cum va arata o ora de educatie ecologica in 2030?

 

Va rugam sa transmiteti raspunsul pe adresa de email concurs@actfortomorrow.ro pana pe data de 01.04.2019.

 

In functie de raspuns vor fi selectate 20 de scoli, care vor avea parte de cursuri de formare, o vizita de o ora a Caravanei cu Potential si eventual premii de performanta.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In apele Oceanului Pacific traieste pestisorul Mixima care are 4 inimi, dispuse in organism cu functii separate: una pentru partea superioara a corpului si celelalte pentru organele digestive, muschi si coada. Poate trai mai multe luni fara hrana si se apara de dusmani, secretand substante "fumigene", in care se ascunde.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O periuta de dinti ii zice hartiei igienice:
-Eu am cea mai urata meserie din lume!
-Mie imi zici!!!

› vrei mai mult