Aurel iti multumeste pentru ajutor!

Aurel Clopotel

Ajuta-l pe Aurel sa afle ce membru al familiei tale intra pe Clopotel! Alege una dintre variantele de mai jos:

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult... X

Aurel iti multumeste pentru ajutor!

Aurel Clopotel

Ajuta-l pe Aurel sa afle ce membru al familiei tale intra pe Clopotel! Alege una dintre variantele de mai jos:

Nu-ti place testul? Alege-ti altul! Avem cateva sute

Cum o sa mori?

Fun Quizz! Pana la urma toti murim... Vrei sa stii cum ti se va intampla tie?

Accesari:364051
Comentarii (980)
Intra in cont daca vrei sa lasi un comentariu.

meowlondey

meowlondey 17 aprilie 2014, 15:15

Rezultatul tau: Intr-o zi de miercuri o sa va asezati cu fundul pe piunezele puse de colegii de serviciu pe scaun. Piunezele sunt ruginite asa ca muriti dupa 6 zile. Ai obtinut acelasi rezultat ca 13% din utilizatorii care au facut acest test

Delic

Delic 29 martie 2014, 23:57

Rezultatul tau: Intr-o zi de miercuri o sa va asezati cu fundul pe piunezele puse de colegii de serviciu pe scaun. Piunezele sunt ruginite asa ca muriti dupa 6 zile.

Tudor_Clara

Tudor_Clara 29 martie 2014, 20:26

Rezultatul tau: O sa va ganditi sa mergeti sa dansati intr-o noaptea de joi spre vineri. Dar echilibrul mental nu o sa fie pe masura tonusului fizic. Va veti pierde in detalii, o sa aveti momente de isterie, gandindu-va adesea sa va duceti in vacanta la tara. Daca veti avea un partener de viata stabil, va veti gandi sa il ucideti. Daca nu, va veti ganditi sa ucideti intreaga umanitate. Un vecin afla de gandurile malefice si va impusca de la balcon. Ai obtinut acelasi rezultat ca 16% din utilizatorii care au facut acest test.

dani890

dani890 23 martie 2014, 22:00

Intr-o dimineata ploioasa de toamna o sa te ridici din fata calculatorului dupa 3 zile nedormite. Mergi sa-ti faci cafeaua dar nu mai gasesti decat un rest pe fundul pungii de 1kg pe care ai luat-o ieri. Hotarasti sa te lasi de baut cafea, ca oricum e nociva si in schimb treci pe cola. Tremurand iti iei haina sa mergi la magazinul din colt dar te prabusesti. La autopsie medicii constata ca ai murit de supradoza de cofeina. Da eu nici macar nu beau cafea :))

teodor_teo96

teodor_teo96 5 februarie 2014, 14:47

Deoarece ati avut merite deosebite la serviciu veti primi o prima care va consta intr-un circuit de 10 zile in Australia. Tot sejurul din Australia umblati stropiti cu urina pentru a nu va ataca ursul cazator(drop bear), care se hraneste cu creier de om. Se stie ca urina tine la distanta ursii cazatori. Un caine dingo, atras de mirosul de urina, va va sfasia picioarele in penultima zi de sejur. Ajungeti la un centru de ajutor medical prea tarziu. Apoi asteptati in liniste la morga sa va fie revendicat cadavrul. Ai obtinut acelasi rezultat ca 2% din utilizatorii care au facut acest test.

Alina135

Alina135 3 februarie 2014, 21:34

Dupa ce o sa ratati o saptamana intreaga emisiunile preferate la la televizor veti innebuni de durere si ura, deoarece de fiecare data cand veti incerca sa urmariti emisiunea,veti prinde numai sfarsitul, ultimele minute in care prezentatorul povesteste despre cat de reusita a fost emisiunea respectiva. Intr-un acces de furie veti sparge televizorul cu un topor si va veti juli la degetul inelar cu o aschie din ecran. Veti incepe sa plangeti deznadajduit pana o sa se faca o baltica de apa sarata la picioare. Veti muri electrocutat de la firele televizorului - ramase inca in priza. Ai obtinut acelasi rezultat ca 20% din utilizatorii care au facut acest test.

Animalisticul

Animalisticul 2 februarie 2014, 09:51

Rezultatul tau: Intr-o zi de miercuri o sa va asezati cu fundul pe piunezele puse de colegii de serviciu pe scaun. Piunezele sunt ruginite asa ca muriti dupa 6 zile.

angela27

angela27 29 ianuarie 2014, 22:16

Ce tampenie!!

violetta35

violetta35 27 ianuarie 2014, 16:01

nu cred

Mistress-Of-Puppets

Mistress-Of-Puppets 9 ianuarie 2014, 17:47

Rezultatul tau: O sa mori la 94 de ani. O babuta o sa te confunde cu soacra ei pe care a urat-o toata viata si o sa te loveasca in cap cu umbrela ei cu buline galbene. Ai obtinut acelasi rezultat ca 6% din utilizatorii care au facut acest test. =)))))))))))

Raluka05

Raluka05 3 ianuarie 2014, 16:14

O sa va ganditi sa intrati intr-o afacere piramidala ca sa cunoasteti oameni noi si sa faceti multi bani. O sa muriti de tristete cand o sa aflati ca nici ei nu va vor din cauza ca aveti incisivii cariati - singurii dinti care v-au mai ramas.lol:))

bianca_bianca_

bianca_bianca_ 23 decembrie 2013, 00:04

O sa va ganditi sa intrati intr-o afacere piramidala ca sa cunoasteti oameni noi si sa faceti multi bani. O sa muriti de tristete cand o sa aflati ca nici ei nu va vor din cauza ca aveti incisivii cariati - singurii dinti care v-au mai ramas. lol :3

ale_alexandra_13

ale_alexandra_13 1 decembrie 2013, 13:17

Intr-o zi de miercuri o sa va asezati cu fundul pe piunezele puse de colegii de serviciu pe scaun. Piunezele sunt ruginite asa ca muriti dupa 6 zile."

gbi325

gbi325 28 noiembrie 2013, 21:22

o babuta o sa mam confunde cu soacra ei si o sa ma loveasca in cap cu umbrela ei cu buline galbene la 94 de ani :]]

Jenny2001

Jenny2001 17 noiembrie 2013, 15:11

Intr-o dimineata ploioasa de toamna o sa te ridici din fata calculatorului dupa 3 zile nedormite. Mergi sa-ti faci cafeaua dar nu mai gasesti decat un rest pe fundul pungii de 1kg pe care ai luat-o ieri. Hotarasti sa te lasi de baut cafea, ca oricum e nociva si in schimb treci pe cola. Tremurand iti iei haina sa mergi la magazinul din colt dar te prabusesti. La autopsie medicii constata ca ai murit de supradoza de cofeina.

ADELIN16

ADELIN16 8 noiembrie 2013, 08:16

Intr-o zi de miercuri o sa va asezati cu fundul pe piunezele puse de colegii de serviciu pe scaun. Piunezele sunt ruginite asa ca muriti dupa 6 zile.

Adinutza_Anca

Adinutza_Anca 1 noiembrie 2013, 16:27

O sa va ganditi sa mergeti sa dansati intr-o noaptea de joi spre vineri. Dar echilibrul mental nu o sa fie pe masura tonusului fizic. Va veti pierde in detalii, o sa aveti momente de isterie, gandindu-va adesea sa va duceti in vacanta la tara. Daca veti avea un partener de viata stabil, va veti gandi sa il ucideti. Daca nu, va veti ganditi sa ucideti intreaga umanitate. Un vecin afla de gandurile malefice si va impusca de la balcon. :))))))))))))))))))0=))))))))

andreikiller22

andreikiller22 24 octombrie 2013, 20:51

Adauga comentariul taubbc

andreikiller22

andreikiller22 24 octombrie 2013, 20:51

b vnmgm

StefyIoana

StefyIoana 29 septembrie 2013, 15:35

Rezultatul tau: Intr-o dimineata ploioasa de toamna o sa te ridici din fata calculatorului dupa 3 zile nedormite. Mergi sa-ti faci cafeaua dar nu mai gasesti decat un rest pe fundul pungii de 1kg pe care ai luat-o ieri. Hotarasti sa te lasi de baut cafea, ca oricum e nociva si in schimb treci pe cola. Tremurand iti iei haina sa mergi la magazinul din colt dar te prabusesti. La autopsie medicii constata ca ai murit de supradoza de cofeina. CE

avril_cosmina2002

avril_cosmina2002 6 septembrie 2013, 15:03

O sa va ganditi sa mergeti sa dansati intr-o noaptea de joi spre vineri. Dar echilibrul mental nu o sa fie pe masura tonusului fizic. Va veti pierde in detalii, o sa aveti momente de isterie, gandindu-va adesea sa va duceti in vacanta la tara. Daca veti avea un partener de viata stabil, va veti gandi sa il ucideti. Daca nu, va veti ganditi sa ucideti intreaga umanitate. Un vecin afla de gandurile malefice si va impusca de la balcon. Ai obtinut acelasi rezultat ca 16% din utilizatorii care au facut acest test Rezultatul asta imi aminteste de un film dar nu mai stiu cum se numeste

baiatul-gladiator

baiatul-gladiator 4 septembrie 2013, 15:44

Cum o sa mori? Repeta testul!Vrei alt test? Rezultatul tau: Deoarece ati avut merite deosebite la serviciu veti primi o prima care va consta intr-un circuit de 10 zile in Australia. Tot sejurul din Australia umblati stropiti cu urina pentru a nu va ataca ursul cazator(drop bear), care se hraneste cu creier de om. Se stie ca urina tine la distanta ursii cazatori. Un caine dingo, atras de mirosul de urina, va va sfasia picioarele in penultima zi de sejur. Ajungeti la un centru de ajutor medical prea tarziu. Apoi asteptati in liniste la morga sa va fie revendicat cadavrul

malina20

malina20 1 septembrie 2013, 18:00

O sa va ganditi sa intrati intr-o afacere piramidala ca sa cunoasteti oameni noi si sa faceti multi bani. O sa muriti de tristete cand o sa aflati ca nici ei nu va vor din cauza ca aveti incisivii cariati - singurii dinti care v-au mai ramas.

alexcristinaselaru

alexcristinaselaru 23 august 2013, 18:45

Dupa ce o sa ratati o saptamana intreaga emisiunile preferate la la televizor veti innebuni de durere si ura, deoarece de fiecare data cand veti incerca sa urmariti emisiunea,veti prinde numai sfarsitul, ultimele minute in care prezentatorul povesteste despre cat de reusita a fost emisiunea respectiva. Intr-un acces de furie veti sparge televizorul cu un topor si va veti juli la degetul inelar cu o aschie din ecran. Veti incepe sa plangeti deznadajduit pana o sa se faca o baltica de apa sarata la picioare. Veti muri electrocutat de la firele televizorului - ramase inca in priza. doamne fereste!

ELENACRISANDA

ELENACRISANDA 21 august 2013, 20:29

Dupa ce o sa ratati o saptamana intreaga emisiunile preferate la la televizor veti innebuni de durere si ura, deoarece de fiecare data cand veti incerca sa urmariti emisiunea,veti prinde numai sfarsitul, ultimele minute in care prezentatorul povesteste despre cat de reusita a fost emisiunea respectiva. Intr-un acces de furie veti sparge televizorul cu un topor si va veti juli la degetul inelar cu o aschie din ecran. Veti incepe sa plangeti deznadajduit pana o sa se faca o baltica de apa sarata la picioare. Veti muri electrocutat de la firele televizorului - ramase inca in priza. Doamne fereste!

Pagina 1 din 40
2 3 4 5 »