Selena Gomez si-ar dori sa lucreze cu Leonardo DiCaprio

16 septembrie 2011, 10:35

Selena Gomez si-ar dori sa lucreze cu Leonardo DiCaprio

Artista americana Selena Gomez ar fi incantata sa lucreze cu Leonardo DiCaprio, insa nu este foarte sigura ca va avea parte vreodata de acest noroc.

Selenei Gomez i-ar placea foarte tare sa apara intr-un film alaturi de actorul american Leonardo DiCaprio, insa este constienta ca visul sau nu are sanse sa se realizeze prea curand, informeaza contactmusic.com.

'Nu cred ca Leonardo DiCaprio ma va cauta prea curand. Dar il voi suna eu si il voi intreba daca nu isi doreste sa lucreze cu mine', a declarat actuala iubita a senzatiei pop Justin Bieber.

Citeste totul despre "Selena Gomez si-ar dori sa lucreze cu Leonardo DiCaprio" pe bestmusic.ro.

Versuri Selena Gomez pe bestmusic.ro.

Inapoi la stiri cu Selena Gomez
Clopotel_Selena
Clopotel_Selena
5 noiembrie 2011, 18:50

Din punctul meu de vedere Selena trebuie sa stepti daca te va astepta sau nu daca nu te va accepta nu te supara, vei mai juca si in alte filme cu alti actori precum Johnny Deep etc.

lorelye20
lorelye20
22 septembrie 2011, 18:15

iti zic eu o treaba selena ,,fuck your mama' dead people ai priceput? daca da atunci e bine!

pinguin_cool
pinguin_cool
19 septembrie 2011, 11:15

selena isi doreste acest lucru cum si noi(unii) ne dorim sa vina in romania, subliniez: ea doar isi doreste, si nu stie daca va avea aceasta sansa. asa ca lasati-o pe saraca fata sa viseze....chiar daca impresarul ei va vorbi cu leonardo acesta nu e un capat de lume!!!:) trebuie sa ii apreciem asa cum sunt ei.

kiss_4you
kiss_4you
18 septembrie 2011, 23:09

@Biiibii :)) Pai nu stii cam multe :) Despre filmele astea de "succes" ale ei in care a jucat...ca personaj episodic? In fine, visul e vis, realitatea-i alta. Ureaza-i bafta, chiar va avea nevoie ;)) Nu-ti fa griji, nu ma iau de favorita ta, dar sunt anumite standarte la care trebuie sa te ridici pentru a juca alaturi de anumiti actori. Ea si-a exprimat parerea si eu la fel ;)

Carmen10
Carmen10
18 septembrie 2011, 18:15

Intradevar a jucat in multe filme dar nu cred ca are sansa. Leonardo DiCaprio e altfel. A jucat in foarte multe filme . Ea nu a jucat nici in jumatate din filmele lui.sincer nu cred ca are sansa.dar ii urez bafta :D

rares_mac
rares_mac
18 septembrie 2011, 15:08

Cine nu a auzit de Selena Gomez (foarte putini) nu vorbiti. Cui nu-i place Selena Gomez sa taca din gura.

Danielleee
Danielleee
18 septembrie 2011, 12:00

Aolo Obsedatilor ! ;) Nu ar avea ea sansa asta Dãã ! =)))

Biiibii
Biiibii
18 septembrie 2011, 00:59

In ce filme? Serios nu stiam ca Disney e un film :-?! A jucat in : Ramona And Beesuz ,The Muppets , Monte Carlo , Princess Protection Program , Another Cinderella Story, Brain Zapped , Walker, Texas Ranger: Trial by Fire [Sunt multe nu numai unul singur asa ca..Te rog frumos kiss_4you daca nu stii in ce filme a jucat nu mai comenta:D [p.s. Sper sa reuseasca ce isi propune:*])

kiss_4you
kiss_4you
17 septembrie 2011, 22:22

Leonardo DiCaprio? Dar in ce filme a jucat domnisoara de ar avea aceasta sansa minunata? Disney? Of, of...

steffithza
steffithza
17 septembrie 2011, 21:42

Sincer eu ador doar trei voci,Selena gomez,Demi lovato,Robin Rihanna Fenty:X insa daca ar fii sa aleg aceea ar fii RIHANNA DEOARECE E SUPER II ADOR VOCEA,FRUMUSETEA,SI CARACTERUL!