Selena Gomez da fanilor sfaturi despre relatii

30 septembrie 2011, 12:24

Selena Gomez da fanilor sfaturi despre relatii

Solista Selena Gomez, iubita cantaretului Justin Bieber, se considera destul de experimentata la cei 19 ani ai sai ca sa dea fanilor sfaturi despre relatii.

Selena le-a spus fanelor sale sa nu se schimbe doar pentru a impresiona un barbat si subliniaza faptul ca cel mai bun iubit este acela care te iubeste asa cum esti. Solista a recunoscut ca ea insasi s-a schimbat pentru a fi pe placul unor fosti prieteni si acest lucru nu i-a picat deloc bine.

"Singurul lucru pe care-l spun mereu fanilor mei este ca nu merita sa incerci sa fii ceva ce nu esti. M-am conformat dorintelor multor tipi care mi-au placut.

Citeste totul despre "Selena Gomez da fanilor sfaturi despre relatii" pe bestmusic.ro.

Citeste versurile Selenei Gomez pe bestmusic.ro.

Inapoi la stiri cu Selena Gomez
darkdeea13
darkdeea13
15 august 2012, 18:07

Acum daca s-a intamplat minunea ca Justin sa se uite la ea,se crede specialista in relatii:))

craciunitza456
craciunitza456
26 octombrie 2011, 18:19

Bai !!! Sa fim seriosi ! Eu nu il suport pe Justin . Dar voi toate care spuneti : ,, O urasc pe Selena '' si asa mai departe , sunteti prea geloase pentru ca nu sunteti in locul Selenei ! Sa va fie rusine ! Nimeni nu stie ce e in sufletul lor acum .Daca se plac si sunt impreuna nu trebuie sa faceti voi fitze.Ok ?Justin Bieber este ca si Rebecca Black , a aparut sa zicem '' obligat , fortat '' pe internet , a strans cat mai multe vizualizari si asa a aparut el faimos si mai departe , Deci voi fetelor nu va mai faceti atatea sperante cum ar fi '' Sa moara Selena ! '' doamne fereste.. Sunteti prea geloase ! Intoarceti-va la realitate!!!

teo_teos_teodora
teo_teos_teodora
2 octombrie 2011, 22:07

Sa zicem cami place putin selena gomez..e frumoasa si canta binisor SHakeee it upp!!! :D mda sunt de acord cu ana_sweetylove. dc o injura daca nici macar nu stie ce fel de persoana e selena?

the_rebell_girl
the_rebell_girl
2 octombrie 2011, 18:35

sincer, eu nu o am la suflet pe selenush, nu imi place de ea, si mereu cand deschi televizorul si ii aud muzica/ o vad pe Disney Channel schimb canalul. insa nu inteleg de ce se pune pe dat sfaturi altora , in loc sa isi vada de cariera, muzica, filme si ce mai face ea. sunt multe persoane care pot trai bine merci fara comentariile ei adresate vietii.

Sava100
Sava100
2 octombrie 2011, 16:55

fffffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

ralukita_raluk
ralukita_raluk
2 octombrie 2011, 15:05

Sunt deacord cu Roz_bombon e o tarfa dar nu si fanni ei , nu stiiu ce fac ori am o boala foarte naspha ori sunt prosti de put de 1 din 2 :)))

anita96
anita96
2 octombrie 2011, 10:16

roz_bombon are cea mai mare dreptate!!huaa selenaaa

teiubescdoin
teiubescdoin
2 octombrie 2011, 10:15

îmi place de selena mult

YoyoEu
YoyoEu
2 octombrie 2011, 09:13

Mie imi place foarte mult de Selena are mult stil si chiar ma bucur ca da sfaturi.

Lali
Lali
2 octombrie 2011, 09:05

Nu trebuei sa ii insultii fani,pt k selena are multii,ff multii fani,mie imi place,este o fata super de treaba,si,a ajuns la sfaturi,si ce dak,bvv selena:X