Adidas lanseaza NEO by Selena Gomez

15 iulie 2013, 13:00

Adidas lanseaza NEO by Selena Gomez

SELENA GOMEZ LANSEAZA PRIMA COLECTIE PENTRU ADIDAS NEO

 Starul international Selena Gomez a lansat în Berlin prima ei colectie de modã pentru adidas NEO. Selena, care este deja o cântãreatã de mare succes, dar si actritã, poate adãuga acum si activitatea de designer  NEO pe lista ei.  
 
Colectia în stil „rock chic” a Selenei a fost dezvãluitã la evenimentul de lansare din magazinul central adidas NEO din Berlin, unde Selena a rãspuns unei selectii de  întrebãri din partea fanilor într-un Q&A pe Twitter.

Selena a colaborat strâns alãturi de echipa adidas NEO la dezvoltarea colectiei ei pentru adolescente, în care si-a expus propria interpretare a stilului rock clasic, cu un aspect lejer.
adidas lanseaza NEO by Selena Gomez
adidas lanseaza NEO by Selena GomezMuzica si simbolurile rock and roll au fost punctul de inspiratie pentru colectia adidas NEO by Selena Gomez. Printre piesele ei preferate din aceastã gamã se numãrã pantofii cu tinte si talpã înaltã, ascunsã.

Selena Gomez spune: „Îmi place sã mã joc cu hainele si încãltãmintea care sunt usor de purtat si confortabile. Colectia mea are o tematicã „rock chic” si e încrezãtoare, rebelã si distractivã. De asemenea e si putin mai închisã la culoare si cred cã asta le va încuraja pe fete sã afiseze amprenta individualitãtii lor si sã arate încredere în ceea ce poartã.”
adidas lanseaza NEO by Selena GomezLa evenimentul de lansare, modelele au purtat tinute confortabile, dar stilate, cu detalii rock and roll bine definite. Colectia a fost conceputã ca un imbold pentru distractie, iar fiecare piesã poate fi purtatã în diferite stiluri, în functie de starea de spirit si de atitudinea tinutei.
adidas lanseaza NEO by Selena GomezClaire Midwood, Vice-Presedinte adidas NEO, a afirmat: „Selena este admiratã pentru cã reprezintã un model si o inspiratie pentru tinerele fete. Brandul adidas NEO este destinat exclusiv adolescentilor care cautã aventura si surprizele neasteptate, deci colaborarea a fost una naturalã.”
adidas lanseaza NEO by Selena GomezPantofii din colectia NEO by Selena Gomez pot fi gãsiti în magazinele adidas din Bucuresti si din tarã.

Pentru a rãmâne la curent cu tot ceea ce înseamnã NEO, vizitati www.adidas.com/neo.

Inapoi la stiri cu Selena Gomez
Adrutza_Pisicutza10
Adrutza_Pisicutza10
7 august 2013, 11:18

vreau perechea alba!!!

Draculaura-
Draculaura-
18 iulie 2013, 22:29

Superb! <33