www.clopotel.ro login cont nou regulament participanti
Concursul s-a incheiat. Multumim pentru participare

Bun venit in Ciudateni!


Noul serial Disney - Ciudateni

Chiar la vest de ciudat, mai la est de straniu si intotdeauna la nord de normal, nimic nu este ceea ce pare a fi in acest orasel izolat unde gemenii Dipper si Mabel sunt trimisi sa-si petreaca vara cu excentricul frate al bunicului, Stan.

Despre serial
Ciudateni urmareste aventurile gemenilor Dipper si Mabel Pines, in varsta de 12 ani, ale caror planuri pentru vara sunt ruinate, atunci cand parintii lor ii trimit la fratele bunicului, Stan, in centrul oraselului Ciudateni. Marele Unchi Stan ii primeste pe Mabel si Dipper in Cabana Misterioasa, locul in care acesta munceste si locuieste, o capcana pentru turistii ghinionisti care platesc un pret piperat pentru un tur al muzeului sau de ciudatenii. In curand, Dipper si Mabel descopera ca nu totul este ceea ce pare a fi in Ciudateni si se bazeaza pe ajutorul unor prieteni noi pentru a descoperi ce se intampla cu ADEVARAT in acest oras ciudat...

Ajunsi fara voia lor in noua casa de vara unde se simt ca pestele pe uscat, gemenii incearca sa se adapteze la mediul straniu in care se gasesc si, in special, la Unchiul Stan, a carui sete nepotolita de bani il determina sa profite de orice oportunitate pentru un castig financiar. Desi Dipper bombane cu gandul la perspectiva rutinei plictisitoare de la magazinul de hochei al Unchiului Stan, sora sa extrem de optimista profita de sansa pentru a cauta o super poveste de dragoste de o vara.

Totusi, vara devine mult mai interesanta pentru gemeni, dupa ce Dipper descopera din intamplare un jurnal criptat care ofera informatii despre mistelele stranii si nemaipomenite din Ciudateni. In curand, Dipper incepe sa observe particularitatile oraselului, iar cu cartea mereu aproape si dorinta entuziasta de a invinge raul, porneste intr-o investigatie a secretelor oraselului. Ramasi impreuna in oraselul izolat, gemenii isi dau seama rapid ca au nevoie unul de celalalt pentru a se lupta cu misterele iminente care stau ascunse in Ciudateni. Pentru mai multe informatii despre serialul Ciudateni vizitati www.disney.ro!

Viziteaza siteul Ciudateni


Noul serial Disney - Ciudateni Noul serial Disney - Ciudateni Noul serial Disney - Ciudateni

Pesonaje

text1

Video

Noul serial Disney - Ciudateni Noul serial Disney - Ciudateni Noul serial Disney - Ciudateni