clopotel.ro Quiz Kituri seriale Ciudateni Razboiul Stelelor: Rebelii Batausii Wasabi
VREI SA TE RELAXEZI DUPA SCOALA?
Urmareste de luni pana vineri serialele
pline de actiune de la Disney Channel
DE LA ORA 13.25
DE LA ORA 13.55
DE LA ORA 14.25

Localizata intr-un centru comercial si condusa de Sensei Rudy, Academia de Arte Martiale Bobby Wasabi este cel mai slab dojo din lantul national Bobby Wasabi si in pericol de a fi inchisa. Dar totul se schimba atunci cand un nou skateboarder smecher, pe nume Jack, zboara literalmente prin zidul dojo-ului intr-o pozitie perfecta de arte martiale. Rudy stie ca a gasit persoana care poate readuce gloria pentru Bobby Wasabi si il poate ajuta sa isi invinga rivalul, The Black Dragon, o scoala impecabila de arte martiale situata intr-un centru comercial mult mai mare si mai impresionant.

AFLA MAI MULTE

Continuand traditia legendarei saga Razboiul Stelelor, Razboiul Stelelor Rebelii este un serial incarcat cu noi aventuri imbinate cu actiune. Intr-o epoca intunecata a galaxiei, in care Imperiul Galactic conduce cu o mana de fier, Fortele Imperiului au ocupat o planeta indepartata, dar un grup mic indrazneste sa ii sfideze: echipajul divers, dar istet al navei Strigoi. Razboiul Stelelor Rebelii urmareste aventurile lor, pe masura ce grupul de eroi utilizeaza abilitati si talente unice pentru a infrunta Imperiul si a-i ajuta pe cetatenii planetei.

AFLA MAI MULTE

Ciudateni urmareste aventurile gemenilor Dipper si Mabel Pines, in varsta de 12 ani, ale caror planuri pentru vara sunt ruinate, atunci cand parintii lor ii trimit la fratele bunicului, Stan, in centrul oraselului Ciudateni. Marele Unchi Stan ii primeste pe Mabel si Dipper in Cabana Misterioasa, locul in care acesta munceste si locuieste, o capcana pentru turistii ghinionisti care platesc un pret piperat pentru un tur al muzeului sau de ciudatenii. In curand, Dipper si Mabel descopera ca nu totul este ceea ce pare a fi in Ciudateni si se bazeaza pe ajutorul unor prieteni noi pentru a descoperi ce se intampla cu ADEVARAT in acest oras ciudat...

AFLA MAI MULTENU RATA SERIALELE
DE LA ORA 13.25
DE LA ORA 13.55
DE LA ORA 14.25