Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

-Doctore, sotul meu crede ca sunt nebuna.
-De ce?
-Pentru ca-mi plac briosele cu ciocolata.
-Pai si mie imi plac briosele cu ciocolata.
-Perfect! Trebuie sa imi vedeti colectia. Le am cu sutele.

› vrei mai mult

Cultura generala

Instinctiv, liliecii se feresc de om si nu sunt agresivi in prezenta acestuia. Cu toate acestea, din instinct de aparare, pot musca omul, daca se simt in pericol. Sunt si cazuri in care liliecii-vampir, in lipsa altei surse de hrana, sa muste omul (daca omul doarme afara, ori cu geamul deschis), pentru a obtine sangele necesar supravietuirii. Muscatura nu este de gat, cum e prezentata de regula in filme, ci mai degraba de degetul mare de la picior, bine vascularizat.

› vrei mai mult

Scoala va debuta cu noi reguli, in contextul pandemiei de coronavirus

21 Iulie 2020

"Noi avem in plan ca scoala sa inceapa pe 15 septembrie" a declarat Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in momentul de fata nu se ia in calcul amanarea inceperii noului an scolar pe 15 septembrie. Scoala va debuta insa cu noi reguli, in contextul pandemiei de coronavirus. 


scoala


Scenariul mentionat de el: o treime dintre elevi sa mearga la scoala, iar celelalte doua treimi sa urmeze cursurile online, de acasa, prin rotatie.


“Avem scenarii si pentru o accelerare a numarului de cazuri, dar si pentru o conduita normala, daca respectam niste reguli si daca in doua – trei saptamani o sa vedem o cadere a acestei pante. De exemplu, vor fi doar o treime din elevii care merg, celelalte doua treimi vor fi acasa, online si se vor roti aceste doua treimi.”

Citeste mai mult despre Ministrul Sanatatii: Noi reguli in scoli din septembrie pe site-ul copilul.ro


Inapoi la lista de stiri