Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Paavo Nurmi (1897-1973), care a batut 22 de recorduri pe distantele de la 1 500 m pana la 20 km, a fost supranumit "alergatorul-minune".

› vrei mai mult

Bancul zilei

El:Ura!In sfarsit!Nu mai puteam astepta!
Ea:Poate ar trebui sa plec?
El:Nu,nici sa nu te gandesti!
Ea:Ma iubesti?
El:Sigur!
Ea:M-ai inselat vreodata?
El:Nu.cum de ti-a venit asa ceva prin minte?
Ea:Ma vei saruta?
El:Da,sigur!
Ea:Ma vei bate?
El:Nici intr-un caz!
Ea:Pot sa te cred?
Dupa casatorie:cititi de jos in sus!!!

› vrei mai mult

Scoala de limba engleza Novakid.ro a primit distinctia calitatii germane in randul celor mai bune platforme de invatare online

01 Aprilie 2022

Scoala de limba engleza Novakid

Novakid a fost din nou inclusa in randul celor mai bune platforme de invatare online, de data aceasta primind un certificat de garantie a calitatii in Germania, ca urmare a unui sondaj realizat in ianuarie 2022. Acesta a fost implementat de compania de analiza si consultanta ServiceValue, din Köln, pentru Deutschland Test si a surprins opinia a peste 25.000 de oameni. Rezultatul? Novakid a primit locul 4 la categoria „platforme de invatare online”.


Sondajul s-a realizat pe un esantion de peste 25.000 de persoane si a avut scopul de a evalua 194 de furnizori de servicii e-learning ce opereaza pe piata europeana EdTech (solutii de educatie prin tehnologie), printre care si Novakid.


Sarcina respondentilor a presupus analizarea ofertelor de educatie digitala, provocarea fiind data de evaluarea curriculei, cat si a functionalitatilor aplicatiilor si platformelor online.


In urma acestui sondaj, Novakid a ocupat locul 4 la categoria „Platforme de invatare online”, cu o cotatie importanta nu doar pentru aplicabilitatea platformei, cat si pentru numarul de elevi inscrisi.


Prin ce se deosebeste Novakid


Novakid a valorificat studiul prin intermediul jocurilor in cazul elevilor cu varste intre 4-12 ani, abordare ce permite cresterea nivelului de implicare si imbunatatirea invatarii prin descoperire. Primul produs inovator de pe piata globala ESL (engleza ca a doua limba), Novakid Game World, este conturat in jurul unor „lumi” educationale virtuale. In plus, lectiile individuale alaturi de un profesor vorbitor nativ sunt interactive si aplicate - si imbina dezvoltarea cu divertismentul. In prezent, peste 400.000 de parinti din lumea intreaga au ales Novakid pentru copiii lor.


Printre avantajele utilizarii jocurilor in actele educationale se numara si modul in care copiii interactioneaza cu materia: atmosfera este una relaxanta si amuzanta, iar studiul este asociat cu o experienta placuta, dezirabila. Conform celor mai recente date Novakid, educatia prin joc utilizata in procesele de predare a limbii engleze nu impiedica invatarea, rata de esec fiind de doar 13%. Totodata, punctele castigate si premiile din cadrul jocurilor educationale stimuleaza sistemul de recompense al creierului si sporesc performanta.


In Novakid Game World, copiii intra intr-un nou mediu educativ, ce se bazeaza pe „lumi virtuale”, fiecare cu povesti, jocuri antrenante si chiar benzi desenate pline de personaje atragatoare. In cadrul acestui proces de invatare, lectiile individuale de engleza cu un profesor vorbitor nativ devin si mai interactive si aplicate, gratie mini-jocurilor si temelor, care combina dezvoltarea cu divertismentul.


„Novakid Game World este un instrument atat de interesant si util pentru studentii nostri. Folosim strategii de educatie prin joc pentru a-i mentine pe copii activi la cursuri. De asemenea, ne asiguram ca dialogul si povestile echilibreaza provocarea creierului lor cu exersarea repetitiva, pentru a dezvolta abilitati lingvistice puternice. Este un mediu de invatare captivant, bazat pe benzi desenate, care utilizeaza personaje, povesti si elemente de joc interactive, oferind copiilor o experienta de invatare mai captivanta si mai plina de satisfactii”, afirma Amy Kroveletskaya, Director de Studii Novakid.

Amy Kroveletskaya


Alte distinctii primite de Novakid


Scoala online Novakid a fost recunoscuta de o serie de organizatii din intreaga lume:



  • Conform J’son & Partners Consulting (2021), platforma Novakid este lider pe segmentul sau de activitate in Europa.

  • In 2021, Novakid a fost inclusa de The Org in Top 50 de companii emergente de tehnologie educationala.

  • HolonIQ a inclus Novakid in lista din 2021 a celor mai promitatoare 100 de startup-uri din Europa.

  • Pentru al doilea an consecutiv, in 2022 Novakid a fost inclusa in topul anual GSV EdTech, ce numara cele mai bune 150 de companii private din spatiul de invatare digitala.

  • Novakid ocupa locul 133 in lista Forbes a primilor 500 de angajatori din sfera startup-urilor din America


Despre Novakid


Novakid, o platforma online de limba engleza pentru copiii cu varste intre 4 si 12 ani, a fost fondata in 2017, in Silicon Valley (SUA) de Max Azarov, Dmitry Malin si Amy Kroveletskaya.


Peste 2.000 de profesori cu experienta, adevarati profesionisti in domeniu, ofera lectii de engleza printr-o platforma online interactiva.


Curriculumul Novakid este in conformitate cu prevederile Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (CEFR) si este conceput tinand cont de varsta si interesele copiilor. Novakid foloseste tehnologii de gamification si realitate virtuala pentru a crea copiilor de pretutindeni un mediu propice vorbirii limbii engleze si pentru a-i ajuta sa interiorizeze cunostintele cu mare interes.


Metodologia unica Novakid pentru evaluarea progresului studentilor (mai mult de 1.500 de parametri, teste A/B si alte componente ale unei abordari bazate pe date) asigura rezultate ridicate ale invatarii si permite adaptarea programului in functie de nevoile si interesele individuale ale elevului.


Site oficial: www.novakid.ro

Inapoi la lista de stiri