Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Africa este cele mai vechi teritoriu locuit de pe pamant.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Azi, draga, n-am pescuit nimic.
-Stiu ai uitat banii acasa

› vrei mai mult

Programul special de vizitare al Muzeului Antipa in zilele de 23 si 24 ianuarie 2023

20 Ianuarie 2023

Program special de vizitare Muzeul Antipa

In zilele de 23 si 24 ianuarie 2023, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” a pregatit o surpriza frumoasa tuturor, oferind vizitatorilor sai un program special de vizitare. Astfel, atat luni cat si marti, Muzeul va fi deschis intre orele 10:00 si 18:00 (ultimul vizitator va intra la ora 17:00).


Totodata va reamintim ca, pana pe 29 ianuarie 2023, va puteti delecta admirand expozitia temporara de fotografie „SLOVENIA – file din natura”, un proiect organizat in parteneriat cu Ambasada Republicii Slovenia in Romania.


„SLOVENIA – File din natura” ne prezinta o tara cu povesti verzi, inconjurata de verdeata oriunde te uiti – spre varfurile alpine, spre padurile verzi, spre Marea Adriatica, spre misteriosul peisaj carstic, spre podgoriile sale sau spre Campia Panonica.


Cei care ne vor pasi pragul vor putea vizita si expozitia temporara „Creaturi ascunse”, care pune la dispozitia vizitatorilor informatii despre obiceiurile si principalele caracteristici ale unor animale frapante prin aspectele lor, cum se adapteaza ele la mediul inconjurator, rolul pe care-l joaca in ecosistem, precum si modul in care specialistii le studiaza.


Vedetele expozitiei „Creaturi ascunse” „demonteaza” o convingere falsa potrivit careia „esti puternic daca esti mare”. Foarte multe vietuitoare, „slabe” in aparenta, sunt inzestrate cu o serie de arme si mijloace de aparare cu care, inseland privirea iscoditoare a dusmanului, scapa de sub urmarirea lui.


Va asteptam cu mult drag sa ne vizitati!
Sponsor principal: MOL Romania

Inapoi la lista de stiri