Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cafeaua creste in tufisuri vesnic verzi, in regiunile calduroase. Doua seminte sau boabe cresc inauntrul unui fruct rosu, asemanator cu cireasa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Ce s-a gandit Bula sa-i ia mamei sale deziua ei?
- 100 de lei din poseta.

› vrei mai mult

Phineas si Ferb: In a doua dimensiune - premiera sambata 5 noiembrie pe Disney Channel

28 Octombrie 2011

The Walt Disney Company anunta premiera filmului original de la Disney



Phineas si Ferb: In a doua dimensiune



Primul film original bazat pe serialul animat de mare succes "Phineas si Ferb"





Premiera in Romania sambata 5 noiembrie la ora 9:30 pe Disney Channel




Phineas și Ferb: în a 2-a Dimensiune, mult așteptatul film original de la Disney Channel bazat pe serialul animat de comedie nominalizat la premiile BAFTA și câștigător al premiului Emmy, Phineas și Ferb, va fi lansat pe micile ecrane din Romania pe 5 noiembrie, la 9:30, după marele succes de rating înregistrat în SUA.



Plină de cântece excelente, umor pe mai multe niveluri și teme legate de familie, prieteni și libertatea conferită de vară, această aventură încărcată de acțiune va avea premiera pe Disney Channel România sâmbătă 5 noiembrie la ora 09:30am.


Phineas si Ferb: In a doua dimensiune - premiera sambata 5 noiembrie pe Disney Channel

De la lansarea pe Disney Channel U.S. în data de 5 august, Phineas și Ferb: În a -2-a Dimensiune a înregistrat un succes enorm devenind filmul de televiziune prin cablu nr. 1 al anului 2011, cu o audiență de 7,6 milioane de  spectatori și s-a situat pe prima poziție în randul programelor prin cablu din ultimii 3 ani în rândul copiilor între 6 și 11 ani și adolescenților între 9 și 14 ani. Filmul este și programul cu cea mai mare audiență înregistrată pe timpul verii în zilele de vineri conform numărului total de spectatori în SUA în rândul adulților între 18 și 49 de ani. Premiera pe U.S. Disney XD din 13 august a devenit transmisia canalului nr. 1 de până acum în rândul copiilor între 6 și 11 ani și a băieților între 6 și 11 ani, cu vârfuri de audiență pe toate liniile.


Phineas si Ferb: In a doua dimensiune - premiera sambata 5 noiembrie pe Disney Channel

Povestea acestei aventuri începe într-o după amiază de vară în Danville cu frații vitregi Phineas și Ferb care pornesc în cea mai mare călătorie a lor de până acum – într-o altă dimensiune! Când băieții descoperă că Perry, ornitorincul lor iubit, este de fapt un agent secret care se luptă în fiecare zi cu forțele răului, aceștia i se alătură în aventura vieții lor care îi aruncă în Orașul Paralel Danville, o dimensiune ciudat de familiară care seamănă cu orașul lor natal, dar unde un Dr. Doofenshmirtz cu adevărat diabolic a reușit să cucerească universul sumbru, interzicând orice lucru ce ține de vară. Când descoperă tentativa acestuia de a călători înapoi în dimensiunea lor pentru a cuceri adevăratul oraș Danville, trupa împreună cu alter-egourile lor și un grup secret denumit Rezistența, condus de Candace2, trebuie să facă front comun pentru a-l opri și a restaura ordinea, fericirea și vara înapoi în Danville.



Cel de-al treilea sezon din Phineas și Ferb rulează deja pe ecranele Disney Channel.
Inapoi la lista de stiri