Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai puternica falca din lume este cea a rechinului. El musca cu o forta de 100 de ori mai mare decat a noastra.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda la vulcanizare:
- Cum ai reusit s-a spargi pneul in halul asta? intreaba muncitorul de la vulcanizare.
- Am calcat pe o sticla!
- N-ai vaazut-o?
- Nu, o avea in buzunar!

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

Pe 17 octombrie, ziarul Libertatea iti aduce un spectaculos film Disney, premiat cu Oscar!

14 Octombrie 2011
Luni,  cauta la chioscuri cel mai indragit film de aventuri pentru copii: “Cronicile din Narnia – Leul, vrajitoarea si dulapul”, primul volum al unei mini-serii cu 2 DVD-uri  DE COLECTIE!



In CRONICILE DIN NARNIA: Leul, Vrajitoarea si Dulapul, 4 mici aventurieri care se joaca "de-a v-ati ascunselea" în casa de la tara a unui batran profesor dau peste un sifonier fermecat, care îi va purta în locuri la care nu au visat niciodata. Intrand pe usa sifonierului, ei parasesc Londra celui de-al doilea razboi mondial si patrund în spectaculosul univers paralel cunoscut sub numele de Narnia - un regat de basm, cu proportii magice, în care animalele padurii vorbesc, iar pe dealuri colinda fapturi mitologice.


Narnia

Dar tinutul Narnia a fost blestemat sa sufere o iarna care nu se mai termina niciodata, sub domnia Vrajitoarei Albe, Jadis. Acum, ajutati de conducatorul de drept al Narniei, înteleptul Leu Aslan, cei patru copii Pevensie îsi vor descoperi propriile puteri si vor conduce Narnia într-o batalie spectaculoasa, pentru a elibera acest tinut de sub sclavia glaciala a Vrajitoarei. Apeland la temele nepieritoare ale Binelui si Raului, precum si la puterea familiei, curajului si sperantei, chiar si în cele mai sumbre momente, LEUL, VRAJITOAREA SI DULAPUL este o poveste clasica a vremurilor noastre.



Luni, 17 octombrie, nu uita sa cumperi ziarul Libertatea impreuna cu “Cronicile din Narnia – Leul, vrajitoarea si dulapul”, un film adorat de copiii din intreaga lume!



Urmareste, alaturi de copilul tau, o poveste captivanta, cu efecte speciale care te vor tine cu sufletul la gura!



Oferta speciala – doar 12,99 lei, exclusiv cu Libertatea de luni!
Inapoi la lista de stiri