Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


In aceasta zi vei lua parte la o discutie foarte importanta cu prietenii, daca stii sa-ti sustii punctul de vedere, vei obtine respectul si admiratia grupului.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Intr-o zi un politist gaseste un pinguin plimbandu-se pe trotuar.Nestiind ce sa faca,il duce la seful lui:
-Sefu,Sefu,am gasit un pinguin!Ce sa fac cu el?
Seful nervos raspunde:
-Du-l la gradina zoologica, desteptule!
-Bine sefu!
Mai tarziu seful iese impreuna cu partenera lui sa ia cina in oras.Intamplator il vede pe politist cu pinguinul de mana plimbandu-se fericiti.
-Ba prostule,nu ti-am spus sa duci pinguinul la zoo?
Politistul raspunde:
-L-am dus sefu!Acu' il duc la cinematograf!

› vrei mai mult

Cultura generala

Toti bebelusii se nasc cu ochii albastri. Dupa cateva ore de la nastere, culoarea se poate schimba. Majoritatea oamenilor ajung pana la urma sa aiba ochi de alta culoare.

› vrei mai mult

Opt premii obtinute de echipa Romaniei la Olimpiada Europeana de Informatica pentru Juniori (2017) si la Balcaniada

15 Septembrie 2017
Lotul național de informatică (juniori) a cucerit patru premii (o medalie de aur și trei medalii de argint) la prima ediție a Olimpiadei Europene de Informatică pentru Juniori, desfășurată în perioada 7-13 septembrie, la Sofia.Medalia de aur a fost obținută de Matei Tinca (Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București). Medaliații cu argint sunt Tiberiu Ioan Mușat (Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București), George-Alexandru Râpeanu (Colegiul Național „Emil Racoviță" din Cluj-Napoca) și Mihai Matei Mirică (Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București).Punctajele înregistrate la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori au contat și în ierarhia celei de a XI-a ediții a Olimpiadei Balcanice de Informatică pentru Juniori (JBOI 2017). Astfel, în această competiție rezultatele echipei României sunt următoarele: Matei Tinca și Tiberiu Ioan Mușat - medalii de aur, George-Alexandru Râpeanu și Mihai Matei Mirică - medalii de argint.Lotul olimpic a fost însoțit și coordonat de profesorii Eugen Nodea (Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu) și Ciprian Chescă (Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” din Buzău).Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori a reunit peste 80 de concurenți din 22 de țări.Sursa: edu.ro
Inapoi la lista de stiri