Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Totii presedintii Statelor Unite au avut ochelari. Unii doar nu vroiau sa-i poarte in public.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-De ce computerele nu vor inlocui niciodata ziarele?
-Ai incercat vreodata sa faci un avionas dintr-un computer?

› vrei mai mult

Nu-i face tu referatul la engleza, ajuta-l sa invete sa se descurce singur! Inscrie-l la cursuri de engleza pentru copii

24 Februarie 2023

copil care invata


Ajutorul cel mai de pret pe care un parinte il poate oferi copilului sau este independenta si educatia. Ai observat in ultima perioada ca al tau copil vine si te roaga sa-i faci tu temele la engleza? Nu, asta nu este solutia, ci reprezinta insasi intretinerea problemei, asa ca ajuta-l sa depaseasca acest blocaj simplu si usor: inscrie-l la cursuri de engleza pentru copii.


Orele de engleza de la scoala nu sunt intotdeauna suficiente pentru ca elevii sa deprinda abilitatea de a comunica in aceasta limba. Daca, in ultima perioada, ai observat ca si copilul tau se confrunta cu dificultati in realizarea task-urilor la aceasta materie, ajuta-l sa invete limba engleza intr-un mediu prietenos, liber, care sa ii starneasca curiozitatea si sa-i provoace creativitatea: la Centrul de limba engleza Flying Colours.


In cadrul acestuia, copilul tau va descoperi ca invatatul chiar poate fi distractiv si nu are de ce sa-l sperie ideea unor cursuri de limba engleza. Dimpotriva, orele de acest tip ii ofera oportunitatea de a-si dezvolta noi abilitati, de a capata incredere in fortele proprii si de a reusi sa comunice liber cu tineri de aceeasi varsta, din orice colt al lumii.


Aceste cursuri engleza copii se desfășoară în grupuri de 8-10 copii, suficient de puțini astfel încât să beneficieze de toată atenția profesorului, însă suficient de mulți pentru ca orele să fie interactive.


Grupurile sunt formate în funcție de vârsta copiilor, dar și de nivelul de limba engleză al acestora. Cele două criterii sunt esențiale pentru confortul copilului tău, astfel încât să nu se simtă intimidat sau stânjenit de ceilalți participanți la cursuri de engleză pentru copii.

copil care scrie


Orele sunt coordonate de profesori cu peste 20 de ani de experiență, care folosesc în pregătirea copiilor metode de predare de ultimă generație, bazate pe exerciții de role playing, dezbateri sau prezentări. Aceste exerciții au rolul de a ajuta copilul să își dezvolte vocabularul, de a pune în practică noțiunile teoretice asimilate și de a deprinde abilitatea de a comunica spontan, pe orice subiect, indiferent că alege să o facă în limba română sau în engleză.


Participarea la cursuri de engleză pentru copii îi va oferi copilului tău independența de a comunica în această limbă fără stres, fără a mai fi nevoit să-ți ceară constant ajutorul pentru a face față solicitărilor școlare. Deprinderea acestei abilități îi va oferi încredere în propriile capacități și îl va ajuta să își crească stima de sine.


Un alt atu al participării la aceste cursuri de engleză pentru copii îl reprezintă dezvoltarea unor relații de prietenie cu ceilalți membrii ai grupului, ceea ce îi oferă copilului tău contextul ideal de a-și dezvolta și abilitățile sociale. Astfel, copilul nu va mai sta lipit cu ochii doar de ecrane și va avea oportunitatea de a cunoaște copii de aceeași vârstă cu el și cu pasiuni similare. 


Consultă oferta completă și solicită chiar acum o evaluare de nivel a limbii engleze pentru copilul tău. Asigură-te că data viitoare când va veni la tine nu va fi pentru a-ți cere să-i faci tema la engleză, ci pentru a te întreba:”Hello! How are you?”.

Inapoi la lista de stiri