Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

15 zile dureaza sarbatoarea Anului Nou Chinezesc.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Tatal lui Ionel intra in magazin si cere un echipament sportiv.
-Un treinig, va rog!
-De care? intreaba vanzatoarea. Pentru indoor sau outdoor,
alergat fitness sau pilates, sintetic sau de bumbac, clasic sau stretch?
La care tatal lui Ionel foarte bulversat ii raspunse vanzatoarei nesigur pe el.
-D-asta de stat prin casa, de dus gunoiul, n-aveti?

› vrei mai mult

Kinodiseea, primul festival de film pentru copii din Romania isi deschide portile

28 Octombrie 2011
Kinodiseea, primul festival de film pentru copii din România, aduce în atenția publicului cele mai bune filme ale momentului în premieră națională!



Filmele vor rula începând cu acest an, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, la Cinema Eforie si la Noul Cinematograf al Regizorului Român (Muzeul Național al ?ăranului Român)



Între 1 si 6 noiembrie publicul va avea ocazia să urmărească pe marele ecran filme precum Kooky (r. Jan Sverák, 2010), care a avut încasări de 1 200 000 de euro doar în Cehia, țara sa de origine; Viață de pisică (r. Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol, 2010), cel mai bun film francez pentru copii al anului 2010, cu peste 100 000 de intrări în Franța în primul weekend de la lansare iar vocea eroinei principale, o pisică cu personalitate schimbătoare, îi aparține actriței Dominique Blanc, cunoscută pentru rolurile din Regina Margot (r. Patrice Chéreau, 1994), Indochina (r. Régis Wargnier, 1992). Filmul a fost nominalizat la  Premiile Cesar și la Oscarurile Europene pentru cea mai bună animație din anul 2011.



Fiecare copil are nevoie de un erou iar Boy nu face excepție. Cel mai bun film neozeelandez al anului 2010, în regia lui Taika Waititi, a avut cele mai mari încasări în anul lansării și a fost distins cu Ursul de Cristal la Berlinale 2010 pentru cel mai bun lungmetraj și a fost nominalizat la Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film Sundance în anul 2010.



De la realizatorii filmului Parfumul (r. Tom Tykwer, 2006) casa de producție Constantin Film, Crocodilii se întorc în regia lui Christian Ditter, 2010. Fimul a avut în primul weekend de la lansarea în Germania încasări de peste un million de dolari.



La Kinodiseea, publicul îi va putea urmări pe marele ecran și pe eroii copilăriei Lolek și Bolek sâmbătă de la ora 12:00 înainte de proiecția lungmetrajului din Retrospectiva Poloneză, Fugi, fugi, Paragon!
Inapoi la lista de stiri