Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai lung cuvant din limba romana este pneumonoultramicroscop icsilicovolcaniconioza. Acesta contine 44 de litere.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Pe un camp verde un fluture albastru s`a ashezat pe o floare roshie. Deodata, pe camp vine un cal maro shi inghite floarea cu tot cu fluture. La care fluturele striga: "Ajutor, ajutor!". Dar calul plecase.

› vrei mai mult

In luna aprilie micutii sunt invitati sa urmareasca continuarea serialelor preferate de la Minimax

09 Aprilie 2012


Purcelușa Peppa

Zilnic, toată luna aprilie, de la ora 18:50



Purcelușa Peppa

Peppa este o purcelușă drăgălașă dar cam obraznică, care locuiește cu fratele ei, George, cu mămica-porcușor și tăticul-porcușor. Ei îi place să se joace, să fie cochetă, să petreacă mult timp în aer liber și să se zbenguie în băltoacele pline cu noroi. Aventurile ei au întotdeauna un final fericit și ne aduc mereu zâmbetul pe buze.



Aventurile lui Bert si Ernie

În fiecare weekend

Dacă participi la aventurile lui Bert și Ernie, îți poți dezvolta cunoștințele și aptitudinile emoționale într-un mod amuzant și creativ, prin intermediul povestirilor. Ciudatul cuplu, Bert și Ernie de pe Sesame Street, scapă din pivnița unei locuințe în lumea imaginației și a amintirilor. Datorită celor doi prieteni, episoadele de  câte 5 minute fiecare deschid noi orizonturi în lumea aventurii și a voii bune. Bert își amintește mereu într-un mod diferit evenimentele decât Ernie. Ca urmare a parerilor contradictorii ale celor doi, episoadele se transformă în povești cu adevărat amuzante.



Alfred, ariciul detectiv

De luni până vineri


Alfred, ariciul detectiv

Pești dispăruți fără urmă, urme de picior de fantomă pe pavaj, inundație fără aparent niciun motiv, revoltă școlară, multe mistere și secrete care ar trebui să fie dezlegate. Nimeni nu le poate dezlega, în afară de Alfred Hedgehogon, detectivul de nouă ani, care descifrează toate secretele. Nu este singur, bineînțeles. Prietenii săi, Camille și Milo îl ajută. Cei trei se deplasează în grabă la fața locului și în scurt timp găsesc soluțiile surpinzătoare pentru toate misterele. Vrei să participi și tu la aventurile lui Alfred? Urmărește emisiunile noastre pe Minimax!



Pompierul Sam

Din 25 aprilie, de luni până vineri


Pompierul Sam

Pompierul Sam își petrece fiecare zi salvându-și prietenii și colegii din tot felul de situații periculoase. El locuiește într-un frumos sătuc galez, unde este pilonul de bază al comunității și eroul salvator. Indiferent dacă cineva rămâne blocat pe o stâncă înaltă sau închis într-o peșteră, copiii și locuitorii din Pontypandy știu că  întotdeauna există o persoană care să le sară în ajutor și asta datorită Pompierului Sam cel curajos, calm și ingenios.



Arthur

Din 25 aprilie, de luni până vineri



Arthur

Premiat cu un trofeu Emmy, Arthur urmărește aventurile unui furnicar de opt anișori, care nu este altceva decât un copil obișnuit.



Babar și aventurile lui Badou

Din 28 aprilie, în fiecare weekend


Nepotul regelui Babar are o pasiune pentru aventură și, la fel ca și bunicul său, crede în puterea prieteniei. Badou considera că fiecare colțișor al lumii merită explorat, oricât de periculos ar fi acesta.”Babar și aventurile lui Badou” au fost anunțate ca fiind cele mai noi desene animate din seria cu același nume. Fiecare episod urmărește să îi familiarizeze pe copii cu ce înseamnă responsabilitatea familială.



Spiridușii năzdrăvani

Din 22 aprilie, zilnic



Spiridușii năzdrăvani


Eroii noului nostru serial sunt amuzanți și rapizi, având misiunea de a proteja pădurea de oameni și de a pune mâna pe orice tip de mâncare pe care o pot găsi. Sarcina pe care o au de dus la îndeplinire nu este deloc ușoară dacă nu ești mai mare decât o veveriță…

Prima regulă: niciodată nu-i lăsa pe oameni să te vadă!

A doua regulă: niciodată nu-i lăsa pe oameni să te vadă când le furi mâncarea sau când le încurci planurile. Ce greutăți întâmpină Vudli? Însoțește-ne începând cu 9 ianuarie și vei afla!




Peripețiile lui Mimi

Din 29 aprilie, în fiecare weekend


Protagonista principală a celui mai nou serial destinat întregii familii este Mimi, o fetiță de 11 ani, hotărâtă să schimbe lumea. Ea se apucă cu mult entuziasm să-și pună în practică ideile ei geniale dar de multe ori foarte complexe. Familia și prietenii fetiței sunt alături de ea în eforturile de a găsi noi soluții pentru a rezolva diverse cazuri. Care va fi următoarea aventură a lui Mimi? Alătură-te nouă pentru o călătorie de neuitat și poți afla!



Jakers! Aventurile lui Piggley Winks

Din 29 aprilie, zilnic



Jakers! Aventurile lui Piggley Winks

Eroul principal al seriei animate Jakers! Aventurile lui Piggley Winks este Grandpa Piggley. El este membrul cel mai în vârstă al familiei Piggley. Deseori, Grandpa Piggley are grijă de copii, delectându-i pe aceștia cu istorioare amuzante din copilărie. Poveștile sale ne duc înapoi în timp, pe scena copilăriei lui Grandpa Piggley, care nu este alta decât Ferma Raloo din Irlanda. În istorisirile bunicului, facem cunoștință cu cei mai buni prieteni ai lui Grandpa Piggley - Ferny (al cărui nume complet este Fernando Toro) și Dannan. Împreună, cei trei se trezesc în cele mai aventuroase situații. În minunatul serial Jakers! Aventurile lui Piggley Winks vom descoperi cum animăluțele de la fermă și-au copt prima plăcintă cu mere și vom afla dacă Grandpa Piggley a prins „somonul atotștiutor” pentru a-l ajuta să treacă cu succes examenele școlare.



Thomas și prietenii săi – Aventură pe Insula Ceții

Din 14 aprilie, în fiecare sâmbătă



Thomas și prietenii săi – Aventură pe Insula Ceții

Thomas - locomotiva cu aburi, personajul preferat al multora dintre noi, intră și de această dată în încurcături. Pe insula Sodor, unde trăiesc locomotive însuflețite, viața nu e nicioadată plictisitoare. Locomotivele muncesc, își plimbă prietenii și au parte de multe aventuri palpitante. Urmărește-i pe Thomas și prietenii săi - Diesel, James, Gordon și Emily!  Ia parte la noile lor aventuri, numai la Minimax!



Willy Fog în 20 000 de leghe sub mări

Din 15 aprilie, în fiecare sâmbătă


Cea mai nouă aventură a lui Willy Fog oferă o distracție interesantă întregii familii. Eroul ne duce în adâncimile oceanului, acolo unde împreună cu prietenii săi se pregătește să dea de urma unui monstru acvatic uriaș. Dar pentru asta el va trebui să încheie un pact straniu cu căpitanul Nemo.

Willy descoperă lumea subacvatică, ajutat de multe ființe neobișnuite, dar și de puterea specială a căpitanului Nemo.



Sandokan

Din 22 aprilie, în fiecare sâmbătă


Sandokan

Cel mai nou lungmetraj al nostru prezintă faptele eroice ale lui Sandokan, tigrul curajos care luptă vitejește împotriva invadatorilor, în timp ce inima sa bate pentru o tigroaică fermecătoare. Cei doi trec împreună prin multe peripeții, până când reușesc să învingă toate pericolele care îi pândesc.   


Inapoi la lista de stiri