Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Crocodilul are pleoape transparente care se inchid cand se scufunda si il lasa sa vada prin apa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doua rosii pe calea ferata.
Una din ele zice:
-Vine!!!
A doua:
-Ce vine?
Prima:
-Vine!!!!!
A doua:
-Ce vine?
Prima:
-Trenul vine!
A doua:
-Eteee... fleosc!

› vrei mai mult

Cei care vor o cariera in dezvoltarea de jocuri video pot sa inceapa procesul de inscriere si de pregatire a documentelor fara a astepta finalizarea probelor de bacalaureat

29 Martie 2024

Cariera in game development


BISM (Bucharest International School of Management) si Amber Studio, in colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregatesc incepand cu luna septembrie lansarea ECHO School. Programele de licenta oferite de aceasta permit elevilor sa se inscrie la facultate inainte de a finaliza bacalaureatul. Aceste programe inovatoare sunt dedicate formarii viitorilor specialisti in dezvoltarea jocurilor si ofera trei specializari: design si dezvoltare de jocuri, programare, respectiv arta si animatie.


ECHO School isi va primi in 2024 prima promotie de studenti, care vor avea oportunitatea sa isi aleaga programul de facultate dorit din cele trei specializari existente: design si dezvoltare de jocuri, programare, respectiv arta si animatie. Programele de studiu, unice in Romania, permite aplicantilor sa inceapa procesul de inscriere si de pregatire a documentelor fara a astepta finalizarea probelor de bacalaureat. Acceptarea candidatilor se face conditionat, cu obligativitatea finalizarii examenului de maturitate, cu o nota de minim 7.5, pentru a deveni oficial studenti ai ECHO School.


„Prin lansarea ECHO School, ne propunem sa deschidem noi orizonturi in educatia de specialitate din Romania, oferind posibilitatea viitorilor studenti de a aplica la facultate chiar de acum, pentru ca, dupa ce finalizeaza acest pas, sa se concentreze doar pe examenul de bacalaureat. Este esential pentru noi sa le oferim studentilor posibilitatea de a-si alege din timp facultatea si aria de specializare. Astfel, la ECHO School inscrierile se pot face inainte de bacalaureat, iar pana la finalul lunii aprilie avem si o serie de burse, care pot ajunge chiar pana la o reducere de 30% din taxa de anuala.”, a declarat Laura Lazarescu, CEO ECHO School.


Criteriile de validare a candidaturii viitorilor studenti prevad o medie a examenului de bacalaureat de peste 7,5 si un nivel B2 de competenta in limba engleza. Pentru specializarea in Arta si Animatie, candidatii trebuie sa prezinte si un portofoliu cu 10 lucrari reprezentative, in timp ce pentru modulul de programare este necesara o nota de peste 7,5 la proba de matematica a bacalaureatului. In plus, ECHO School ofera o oportunitate unica pentru studentii meritorii prin bursele speciale "Game Changers", destinate sa sprijine financiar primul an de studiu.


Absolventii vor primi la finalul anilor de studiu o diploma recunoscuta international si emisa de catre Abertay University, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume specializate in game development. Parteneriatul pozitioneaza ECHO School ca un pilon in educatia specializata in industria dezvoltatoare de jocuri oferind o platforma unica pentru tinerii pasionati din Romania si deschizand larg portile catre o cariera de succes in industria jocurilor video.


Pana pe 30 aprilie, viitorii studenti pot beneficia de un discount early bird de 30% din taxa de scolarizare anuala.

Pentru mai multe informatii despre ECHO School si programele de studiu, va rugam sa consultati website-ul https://echo-school.ro/

Inapoi la lista de stiri