Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Una din cele mai curioase si rare maimute din lume este cea denumita mustata regala. Aceasta maimuta este atit de mica, incit incape intr-o palma, in schimb are niste mustati foarte mari.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Chuck Norris a facut odata focul pe o planeta.De atunci se numeste Soare.

› vrei mai mult

Cartoon Network ii invita pe copii si pe parinti la NexT Kids 2012

29 Martie 2012
Cartoon Network prezintă ediția de anul acesta a programului NexT Kids care va avea loc sâmbătă, 31 martie, de la ora 11:00, la cinematograful Studio din București. Activitățile și proiecțiile de film sunt dedicate copiilor cu vârsta între 5 și 12 ani.


Cartoon Network ii invita pe copii si pe parinti la NexT Kids 2012

Scooby-Doo, alături de Gumball și Darwin - protagoniștii serialului de comedie Uimitoarea lume a lui Gumball - vor fi prezenți sâmbătă la cinema Studio pentru a-i întâmpina și a-i cunoaște pe toți cei prezenți.

După proiecția filmelor de scurtmetraj din programul NexT Kids*, copiii vor fi așteptați în holul cinematografului cu activități și jocuri pregătite special pentru ei de Cartoon Network. Fie că preferă o plimbare în mașina misterelor alături de Scooby-Doo, un joc de popice împreună cu Chowder, sau testarea atenției într-un joc cu Ben 10, fiecare copil va găsi o activitate pe placul său. Cei mai îndemânatici dintre cei mici vor primi și premii: „Benzi desenate cu Scooby-Doo” și „Povești cu indicii” oferite de Media Service Zawada.



În așteptarea Zilei Păcălelilor, copiii vor putea chiar să-și exercite dreptul la vot! Banana Joe, coleg de serial cu Gumball și Darwin, vrea să devină Mascotă Oficială a zilei de 1 Aprilie și le promite copiilor multe surprize la Cartoon Network de Ziua Păcălelilor, cu condiția ca aceștia să îl voteze.



Sâmbătă, 31 martie 2012, între orele 11:00 și 13:00, distracția e la ea acasă la NexT Kids!



*Printre scurtmetrajele care vor fi proiectate la cinema Studio se numără “Dirkjan conduce!” (regia Wilfred Ottenheijm și Remco Polman), “Un căpcaun” (regia Gerard Ollivier), “Angelinho” (regia Maryna Shchipak), “Pe apă” (regia Yi Zhao), “Lucruri simple” (regia Bezhad Farahat), sau  “Scărpinici” (regia de Patrick Schoenmaker).
Inapoi la lista de stiri