Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Potarnichea, cocosul de mesteacan si ierunca se ascund in zapada cand gerul este foarte puternic.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Stii bancul cu avocati ?
-Nu.
-Nici eu,dar inceputul suna bine.

› vrei mai mult

Brio anunta startul inscrierilor la cea de-a treia editie a olimpiadei digitale de matematica Brio Challenge

06 Octombrie 2021

Printre premiile acordate: telefoane Iphone 12, tablete si casti performante


A treia editie a olimpiadei digitale de matematica, Brio Challenge 


Brio®, platforma ed-tech de masurare a performantei educationale avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii, anunta inscrierile pentru cea de-a treia editie a olimpiadei digitale de matematica, Brio Challenge. inscrierile si prima etapa a olimpiadei au loc in perioada 4 octombrie – 3 noiembrie, iar finala se va desfasura pe 4 decembrie. La olimpiada se pot inscrie elevi din clasele II – XII. Sponsorii oficiali ai competitiei sunt Asociatia Dedeman, UniCredit Bank si Prestigio. 


Suntem extrem de bucurosi ca Brio Challenge a ajuns deja la a treia editie. Participarea extrem de larga la precedenta editie nu se datoreaza doar premiilor foarte interesante, ci nevoii copiilor de a demonstra cat de buni sunt, de fapt. si nevoii lor de a-si valida, mereu, cunostintele. Ne aflam asadar in fata unei editii in care suntem curiosi sa-i cunoastem, din nou, pe cei mai buni matematicieni. Tuturor le promitem o competitie serioasa si extrem de bine organizata. Iar celor care cred ca nu pot fi organizate competitii online corecte, le lansam invitatia de a ne urmari. Le vom demonstra ca noi, la Brio, putem", spune Gabi Bartic, CEO Brio®.


Elevii se pot inscrie in competitie in perioada 4 octombrie – 3 noiembrie, in sectiunea special dedicata olimpiadei de pe pagina www.brio.ro/challenge. Asemenea primelor doua editii, participarea la Olimpiada Digitala de Matematica, Brio Challenge, este gratuita. La inscriere, fiecare elev va primi credite pe care le va putea folosi in primele doua etape ale competitiei. La finalul primei etape, cei care au obtinut un scor mai mare de 80 de puncte se vor califica in cea de-a doua etapa, care va avea loc intre 8 si 22 noiembrie. in etapa a doua, dupa o serie noua de teste, a caror dificultate este crescuta, vor fi selectati cei mai buni 10 elevi de la fiecare clasa, in baza rezultatelor obtinute. Acestia vor ajunge in Etapa Finala, acolo unde vor lupta pentru titlurile de campioni si vicecampioni nationali Brio Challenge.


Finala va fi supravegheata video, fiind necesar ca participantii sa aiba activata camera laptopului sau a tabletei de pe care vor efectua testele. 


In total, vor fi acordate 36 de premii: 12 premii pentru Campioni, ce vor consta in cate un Iphone 12 si 24 de premii pentru Vicecampioni, ce cuprind cate o Tableta Prestigio si un set de casti performante. in plus, toti finalistii vor primi un abonament Brio Start pe 6 luni. Castigatorii vor fi anuntati in termen de maximum 15 zile de la incheierea competitiei. Sunt declarati castigatori participantii cu cel mai bun scor, corelat cu timpul de raspuns. in situatia in care mai multe teste primesc acelasi scor, este declarat castigator participantul care a obtinut un timp mai bun. 


Platforma Brio® a trecut recent printr-un amplu proces de imbunatatire a functionalitatilor, avand acum o noua interfata, user-friendly, ce permite gestionarea mult mai facila a conturilor de utilizator si monitorizarea mai usoara a rapoartelor si a evolutiei elevilor. Utilizatorii vor primi notificari in timp real in conturile lor, vor putea sa isi aleaga si sa-si modifice mai rapid abonamentul dorit, dar sa si adauge extraoptiuni, toate aceste informatii fiind disponibile intr-un singur loc. in plus, o alta noutate este reprezentata de introducerea unei functii noi – adaugarea de pana la patru profiluri de elev, pentru fiecare cont de utilizator in parte. 


De asemenea, in aceasta perioada a fost realizata si migrarea site-ului catre servicii noi de cloud, cu scopul de a creste securitatea site-ului si viteza de incarcare, imbunatatirea infrastructurii si automatizarea anumitor functii.

Inapoi la lista de stiri