Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Tigrii siberieni au un apetit foarte mare, ei pot sa consume 50 kg de carne la o singura masa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Vreau la bunica! vreau la bunica! striga disperata fetita.
-Dar de ce puisor?o intreaba mama.
-Pentru ca tata a spus ca la ea se aduna toate maimutele batrane si vreau sa le vad!

› vrei mai mult

A fost lansat in scolile din Bucuresti - Programul de Prevenire a Atitudinilor Posturale Incorecte - Stai Drept

04 Decembrie 2023

Programul de Prevenire a Atitudinilor Posturale Incorecte

Asociatia KinetoBebe anunta lansarea proiectului, "Programul de Prevenire a Atitudinilor Posturale Incorecte – Stai Drept", un raspuns inovator la provocarile stilului de viata modern, marcat de utilizarea intensiva a dispozitivelor electronice precum telefoane, tablete si laptopuri in randul copiilor.


Programul se desfasoara in scolile din Bucuresti (din invatamantul de stat si privat), si isi propune sa ofere solutii concrete pentru imbunatatirea posturii si sanatatii generale a copiilor si tinerilor.

Programul de Prevenire a Atitudinilor Posturale Incorecte


Despre Proiect:


Acest program unic in Romania este conceput pentru a oferi solutii concrete educatorilor, copiilor si familiilor lor, abordand problemele de sanatate asociate cu posturile incorecte adoptate in timpul activitatilor digitale. Scopul principal al acestui proiect este imbunatatirea calitatii vietii prin promovarea unui nivel adecvat de sanatate posturala in randul copiilor.


Scopul Proiectului:


Proiectul isi propune imbunatatirea calitatii vietii printr-o abordare preventiva in ceea ce priveste atitudinile posturale incorecte. Astfel, se doreste mentinerea unui nivel adecvat de sanatate al copiilor, promovand constientizarea si adoptarea unor pozitii corecte in timpul activitatilor de studiu.


Activitati Principale:


Implementarea proiectului va fi realizata de catre kinetoterapeuti pediatri experimentati din Asociatia KinetoBebe. Acesti specialisti vor desfasura sesiuni practice cu elevii claselor 0-IV, concentrandu-se pe adoptarea unei posturi corecte atat in timpul orelor de studiu online, cat si offline. Aceste sesiuni sunt concepute pentru a fi interactive, educative si adaptate nevoilor specifice ale fiecarui grup de varsta.


Declaratie din partea Asociatiei KinetoBebe:


"Intr-o lume in care tehnologia digitala este omniprezenta, este esential sa educam copiii despre importanta unei posturi corecte pentru a preveni problemele de sanatate pe termen lung", spune Raluca Chisu-Presedinte Asociatia KinetiBebe"Prin acest program, KinetoBebe isi propune sa faca o diferenta reala in viata copiilor, ajutandu-i sa dezvolte obiceiuri sanatoase care sa le influenteze pozitiv sanatatea acum si in viitor."


Asociatia KinetoBebe invita scolile, profesorii si parintii sa se alature acestui demers important. Colaborarea si implicarea comunitatii sunt esentiale pentru succesul acestui proiect si pentru sanatatea generatiilor viitoare.

Inapoi la lista de stiri