Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai lunga insecta din lume este fasmida (Phibalsoma) din insula Singapore. Corpul ei ingust atinge lungimea de 27 cm, iar in stare de repaus cand sta cu picioarele intinse, depaseste 40 cm. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Minuni exista: vamesul Petrescu, pur si simplu inchizand ochii, a castigat 25 mii de euro!

› vrei mai mult

A doua editie a targului de carte Final Frontier a fost un succes

21 Martie 2012
Week-end-ul trecut, 17-18 martie, a avut loc la Centrul National de Artă „Tinerimea Romană” (Str. Gutenberg Johann nr.19) cea de-a doua editie a targului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.



La evenimentul organizat de bookblog.ro fanii genului au putut găsi cărti la reduceri, benzi desenate, boardgames, jocuri pe consolă si machete ale personajele îndrăgite si au putut participa la decernarea premiilor Galileo, lansări de carte si discutii pe teme SF & Fantasy.



Atrasi de reducerile de pană la 80%, cei peste 1000 de vizitatori au generat vanzări de aproximativ 6000 de euro. Multi s-au lăsat prinsi încă de la intrare de consola pe care puteau testa jocurile dorite, iar cei care au rezistat tentatiei au ajuns în standul colorat amenajat de tarabadejocuri.ro.

Targul a fost un prilej de întalnire pentru pasionatii genului, motiv pentru care reprezenantul editurii Nemira a declarat că ” Vin oameni chiar să cumpere, nu să se uite”, iar Horia Ursu de la Millennium Books ne-a îndemnat ca următoarea editie să dureze trei zile. Pentru cei de la ComicBookCity a fost ”o editie legendară„ deoarece ” a fost chiar mai bine ca la Gaudeamus în ceea ce priveste vanzările”.

Fanii Star Wars costumati în  binecunoscutele personaje au dat culoare targului iar la un moment dat cu totii făceam parte din marea familie care s-a format anul trecut, la prima editie Final Frontier, multi vizitatori participand pentru a doua oară la eveniment.

Dacă anul viitor va avea loc a treia editie Final Frontier ? „De ce n-ar avea loc, dacă toată lumea a fost multumită ?”, asa cum a spus Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro



Parteneri media:

 agentiadecarte.ro, ASUB, calendarevenimente.ro, cititorisf.ro, clopotel.ro, descopera.ro, Jurnalul National , Level, lumebuna.ro, metropotam.ro, OCSE, orasulm.eu, PC World, port.ro, raluk.ro, Revista Echinox, Revista Galileo, Sapte Seri, srssf.ro,Stud-Life.ro, vinsieu.ro, prokid.ro, Zile si Nopti,  Zoom TV
Inapoi la lista de stiri