Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In civilizatiile precolumbiene, jaguarul era vazut ca zeu in Mexic, Guatemala si Peru.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-De ce are elefantul ochii roshii?
-Pentru ca se ascunde in cireshi!
-Dar n-am vazut niciodata un elefant in ciresh!
-Ai vazut ce bine s-a ascuns?

› vrei mai mult

AXA Life Insurance le propune parintilor romani sa protejeze impreuna ceea ce iubesc impreuna

15 Septembrie 2011
Grupul financiar AXA, lider mondial in asigurari, prezent si in Romania prin AXA Life Insurance, aduce peitei din Romania primele dovezi ale promisiunii de a redefini standardele.



StartProtector de la AXA este planul de protectie si economisire financiara care ajuta parintii sa asigure impreuna, cu minim efort, planificarea si protectia ideala a viitorului financiar al copilului lor.



Lansata pe piata in luna mai a acestui an, noua asigurare AXA vine in intampinarea parintilor romani nu doar cu un plan de economisire care sa asigure copilului un start sigur si sustinut la varsta de 18 ani, ci ofera in plus protectia intregii familii pe tot parcursul contractului, prin alegerea pachetului ideal, personalizat de catre fiecare cuplu in parte, in functie de nevoile specifice ale acestuia - orice combinatie a celor noua tipuri de protectie suplimentara este posibila pentru oricare dintre membrii familiei, nu doar pentru copilul beneficiar al planului de economisire.



In functie de optiunea parintilor, copilul urmeaza sa primeasca la finalul contractului suma asigurata impreuna cu fondul participarii la profit, fie sub forma unei plati unice, fie prin intermediul a 3, 4 sau 5 rente anuale, pe parcursul studiilor sale. O educatie mai buna inseamna indepedenta financiara și implicit, siguranta unui viitor mai usor.



Pentru a incuraja parintii sa se gandeasca la viitorul financiar al copiilor lor, asiguratorul francez a lansat astazi, 15 septembrie, o campanie integrata de comunicare pentru promovarea acestui tip de asigurare de viata. Mesajul campaniei este “Ce-ar fi daca ceea ce iubim impreuna am putea proteja tot impreuna?” si isi propune sa atraga atentia asupra importantei unitatii familiei in cresterea si protejarea copiilor.


Violeta Ciurel

“Se spune ca a fi mama este cel mai greu lucru din lume, iar dupa aproape trei decenii de provocari profesionale, pot spune ca la finalul zilei nimic nu e mai dificil de atins dar si imbucurator in acelasi timp, decat sentimentul ca ai facut tot ce era mai bine pentru copiii tai. Aceasta noua asigurare a fost gandita pentru a veni in sprijinul parintilor, stiind ca in zilele noastre, ambii parinti sunt adesea aflati sub presiunea timpului si a grijilor cotidiene, cautand totodata cele mai bune si sigure solutii pentru a construi impreuna cel mai bun drum pentru viitorul copilului lor”, a declarat Violeta Ciurel, Presedinte & CEO AXA Life Insurance.



In plus, pentru a dovedi ca este cu adevarat aproape de clientii sai, AXA Life Insurance a lansat in paralel cu aceasta campanie de comunicare, un program national de consiliere parentala menit sa-i ajute pe parinti sa gaseasca cele mai potrivite solutii pentru a le asigura copiilor un viitor confortabil atat in ceea ce priveste educatia, cat si posibilele dificultati materiale.



Program national de consiliere parentala oferit de AXA



Programul demareaza la mijlocul lunii septembrie in agentiile AXA din Bucuresti unde timp de o saptamana un specialist in consiliere parentala va fi disponibil pentru intalniri individuale cu parintii interesati sa afle mai multe detalii despre relatia copil-parinte, evitarea diverselor situatii de criza atat de natura personala cat si financiara, dar si cele mai noi trenduri in parenting. Toti cei interesati de aceasta consultanta sunt așteptati in agentiile AXA din București in perioada 26.09 – 30.09.2011. O prealabila programare la AXA Info Line – 021 207 99 99 sau la adresa www.axa-asigurari.ro va ajuta sa confirmati intervalul orar cel mai potrivit.  



Implementarea programului va continua in perioada octombrie – noiembrie in cinci orase din tara – Constanta, Piatra Neamt, Sibiu, Timisoara si Cluj Napoca cu ajutorul unei echipe de specialisti, aflati sub indrumarea expertului in consiliere parentala Urania Cremene, singurul expert cu licenta in parenting din Romania. Timp de cinci zile, specialistii in parenting vor fi prezenti in agentiile AXA, oferind consiliere gratuita tuturor parintilor dornici sa afle care este echilibrul ideal de luat in considerare in construirea unui viitor armonios pentru copilul lor.



Lansarea programului national de consiliere parentala vine ca o urmare fireasca a eforturilor companiei de a dezvolta produse si servicii adaptate nevoilor consumatorilor romani aflati intr-o perioada destul de incerta in ceea ce priveste perspectiva viitorului. Cuplurile pot gasi astfel raspuns la multe dintre cele mai frecvente intrebari si ingrijorari cu privire la rolul parintelui de a proiecta și sustine viitorul copiilor de la momentul nasterii pana la varsta majoratului acestuia.



Parintii vor avea astfel ocazia sa viziteze si noile agentii AXA din Bucuresti si din tara, un concept inovator care sustine apropierea reala a companiei AXA fata de clientii sai – „client corner”-ul special amenajat pentru discutiile cu acestia, sporeste confortul și apropierea lor fata de brandul și specialiștii AXA. In prezent, exista 15 astfel de noi agentii la nivel national, iar in urmatorii doi ani numarul acestora va ajunge la 100, acoperind astfel intreaga tara.



Sedintele de consiliere parentala vor fi sustinute pe baza unor programari realizate in prealabil de catre parinti la numarul de telefon AXA Info Line – 021 207 99 99, iar specialistii vor fi disponibili zilnic in intervalul orar 9:00 -20:00 atat in agentiile din Bucuresti, cat si in celelalte orase din tara.
Inapoi la lista de stiri