Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

38% din totalul cuvintelor din vocabularul limbii romane provin din franceza sau italiana.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ion si Gheorghe merg la vanat de pasari. Ion vede o rata. Trage in ea. Gheorghe vede si el o rata. Trage in ea. Apoi, peste ei trece un deltaplan. Ion:
- Gheo, stii ce pasare ii aia?
- Nu, da eu o impusc!... Pac!
- Si eu!... Pac!
- Ei, gheorghe, stii ce-a fost aia?
- Nu stiu, da' macar bine ca i-a dat drumul bietului om!...

› vrei mai mult

60% din suprafata expozitionala de la Baby Boom Show a fost rezervata!

10 Octombrie 2011
Companiile care se adreseaza copiilor si viitoarelor mamici nu au pierdut vremea de cand au aflat despre editia din toamna a targului. Gradul de ocupare a ajuns, în numai doua saptamani, la 60% din suprafata totala disponibila de peste 6.000 metri patrati!


Baby Boom Show

Partenerii traditionali ai targului au fost si de aceasta data foarte prompti la inscriere, dar si clientii cei noi au surprins placut prin viteza de raspuns. Astfel, Baby Boom Show le ureaza bun venit noilor parteneri: Romina Furniture, Euromedics-Stem Life, Feretti, Mini Furniture, Editura Girasol, Manufactura Dorobanti, Baby Kit, Fiore, Dr. Browns, Marina Herbals, Tonus Elast, Farmacia Copilului, Hainute Shop, Hip-Hip, Perne de Alaptat etc.


Baby Boom

Cine nu s-a decis inca sa participe, mai are 10 zile la dispozitie pentru a se inscrie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul www.babyboomshow.ro
Inapoi la lista de stiri