Noutatile lunii noiembrie la Disney Channel si Disney Junior

6 noiembrie 2019, 14:16

 Disney Channel

UN NOU SERIAL LA DISNEY CHANNEL - BIA

 Bia

Bia spune povestea unui grup de adolescenti care isi descopera si isi cultiva talentele intr-un loc special numit "Fundom". Eroina principala a serialului este o tanara de 16 ani creativa si plina de imaginatie, pasionata de desen, pe nume Bia. Serialul impleteste aventura cu iubirea adolescentina si provocarile specifice varstei cu bucuria de a trai viata la maxim, alaturi de familie si prieteni. De luni pana vineri, de la ora 18. 

PRINTESA STEA CONTRA FORTELOR RAULUI, EPISOADE NOI DIN SEZONUL 3

Fantastica Printesa Stea e trimisa de parintii sai dintr-o alta lume pe Pamant pentru a fi protejata. inzestrata cu puteri deosebite, ea schimba vietilor tuturor celor din jurul ei, luptand in acelasi timp cu fortele malefice. Noi episoade din sezonul 3 ruleaza in fiecare sambata si duminica, de la ora 8.30.  

MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR, SEZON NOU

Aventurile fantastice si amuzante ale lui Marinette si Adrian, cei doi liceeni inzestrati cu puteri magice menite sa ii ajute in lupta lor pentru salvarea Parisului de sub vraja Akumas, continua cu un nou sezon, de luni pana vineri, de la ora 16.30. 

Disney Junior 

BLUE, IN NOI AVENTURI

Joaca in gradina alaturi de tatal sau si de surioara Bingo se transforma intr-o aventura in momentul in care Blue descopera o frunza mergatoare, iar tatal este prea prins de joaca pentru a deslusi misterul. In fiecare zi, de luni pana vineri, de la 8.30 si de la 17.30. 

MICKEY SI PILOTII DE CURSE

In timpul faimoasei curse a rotilor de branza, una dintre ele scapa de sub control. Noroc ca exista Ajutoarele Abile, mereu pe faza. in noile episoade, o alta provocare pentru ele e aceea de a juca rolul de baby sitter pentru doi copii, in Londra, sarcina pe care o vor duce la indeplinire in stilul bine cunoscut, amuzant si responsabil. in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18.00.

FANCY NANCY CLANCY: RAFINEAZA TOT

Micuta cocheta Nancy Clancy nu se multumeste sa fie doar ea plina de sarm si stil, vrea sa impartaseasca si cu ceilalti din cunostintele ei in materie de moda si bune maniere. Din 4 noiembrie, In episoade scurte difuzate de luni pana vineri, de la ora 16.25. 

EROI IN PIJAMA, IN CLIPURI MUZICALE

Eroii in pijama ne propun o aventura muzicala pe zi. O oferta de nerefuzat, din 11 noiembrie, de la ora 16.25. 

FANCY NANCY CLANCY, EPISOADE NOI

Nancy pretinde ca este bolnava, insa ce va face ea cand va afla ca parintii sai planuiesc o petrecere de la care ea va trebui sa lipseasca din acest motiv? intamplarile amuzante si colorate ale lui Nancy continua din 11 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 17.

DOCTORITA PLUSICA, EPISOADE SCURTE

Cand o balena cu cheita naufragiaza pe plaja, echipa medicala trebuie sa gaseasca o solutie pentru a o impinge inapoi in apa, acolo unde se simte in siguranta. Aceasta si multe alte provocari medicale vin pentru inimoasa echipa la Disney Junior in episoade scurte, din 18 noiembrie, de la ora 16.25.

CANTECE DE LEAGAN, IN ASTEPTAREA SARBATORILOR

Mickey si Minnie pleaca intr-o plimbare cu sania in cautarea de cadouri de sarbatori pentru Vampirina, Bingo si Rolly si Nancy Clancy. indragitele personaje Disney Junior se pregatesc pentru Craciun, in videoclipuri muzicale, din 25 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 16.25.

GARDA FELINA: LUPTA PENTRU REGATUL LUMINII

Garda si Makucha ajung captivi intr-o furtuna violenta de nisip. Ono isi foloseste intelepciunea si reuseste sa ii indeparteze pe Makucha si acolitii cu ajutorul unui vartej de vant. Aventurile continua in Regatul luminii din 25 noiembrie, de la ora 19.30. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Spre deosebire de caini si lupi, hienele urla cu capul aplecat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O fetita avea doi hamstri ,pe unul l-a numit"Unu",iar pe celalalt"Doi".Cand hamsterul "Unu"s-a pierdut,fetita zise:
-Bine ca-l mai am pe "Doi

› vrei mai mult